Andreea Balan il acuza pe George Burcea ca n-a mai platit pensia alimentara de 4 luni: „Eu le cresc singura. Pensia este de 500 de lei pe luna”

/ / Modificat: 2023-05-30
Andreea Balan il acuza pe George Burcea ca n-a mai platit pensia alimentara de 4 luni: „Eu le cresc singura. Pensia este de 500 de lei pe luna”

Se pare ca disputele dintre Andreea Balan si George Burcea nu vor lua sfarsit prea curand. Artista sustine ca fost ei sot nu se implica mai deloc in cresterea celor doua fiice ale lor, Ella Maya si Clara Maria, nici emotional, nici financiar. 

Andreea Balan spune ca George Burcea nu se implica aproape deloc in cresterea fetitelor

Spre deosebire de Burcea, care sustine ca incearca in zadar sa mentina o legatura telefonica cu cele doua fetite, Andreea spune ca trec zile intregi fara ca actorul sa vorbeasca cu fiicele sale. Aceasta mai spune ca Burcea nu a mai platit pensia alimentara de 4 luni, adica de cand s-a stabilit in Statele Unite alaturi de iubita lui, Viviana Sposub. 

„Tatal copiilor mei se lauda in presa (la cine il asculta) ca a obtinut prin ordonanta sa vorbeasca la telefon cu fetele de 3 ori pe saptamana atunci cand e plecat din tara, dar uita sa spuna si ca, de cand s-a intors (dupa 4 luni in care nu le-a vazut), le-a luat doua ore intr-o zi si alte trei in alta zi – nedorind sa respecte programul de vizita cu cele doua weekenduri in care poate sa le ia.

Totodata uita sa spuna ca pensia alimentara (cei 500 ron pe care i-a stabilit singur conform veniturilor declarate), nu a platit-o de 4 luni in conditiile in care se lauda cu o activitate intensa in America.

Sunt empatica, buna si iertatoare, dar asta nu inseamna ca accept mizeriile pe care le debiteaza in presa si nu pot sa tolerez falsa impresie pe care o lasa, ca ii pasa de cresterea fetitelor in conditiile in care faptele sale sunt total diferite. Asadar imi cresc singura fetitele din toate punctele de vedere, emotional si financiar si acesta este adevarul care trebuie stiut”, a declarat Andreea Balan recent pentru VIVA!.

Burcea a dat-o in judecata pe Andreea fiindca nu reusea sa ia legatura cu fetele

Fiindca nu reusea sa ia legatura cu fiicele sale, in timp ce se afla in Statele Unite, George Burcea a dat-o in judecata pe fosta lui sotie. Acesta a obtinut o ordonanta presedintiala, potrivit careia Andreea Balan ar fi obligata sa-i raspunda la telefon de cel putin trei ori pe saptamana.

„Intrucat in timp ce George Burcea se afla in America si-si suna aproape zilnic fetele, iar mama minorelor nu ii raspundea decat dupa doua saptamani, acesta a dat o in judecata, prin ordonanta presedintiala. Potrivit procedurilor, instanta s-a pronuntat in nici 30 de zile. Burcea a castigat procesul. Automat, si dreptul de a vorbi la telefon cu fetitele de trei ori pe saptamana…. Andreea Balan a fost astfel obligata de instanta sa ii raspunda la telefon tatalui minorelor”, scrie Cancan.ro.

Andreea Balan vrea custodia exclusiva a fetitelor

Artista este mai hotarata ca oricand sa obtina custodia exclusiva a celor doua fetite, mai ales ca George Burcea s-a mutat de cateva luni bune in Statele Unite. Andreea a facut apel la decizia instantei, data anul trecut, iar primul termen al procesului va avea loc in luna septembrie, dupa vacanta judecatoreasca, potrivit VIVA!.

„Eu cer in continuare cu custodia exclusiva, mai ales ca el s-a mutat in America de luni de zile. Eu am nevoie de custodie exclusiva, pentru ca toate deciziile sunt la mine, aici, si eu am grija exclusiv de copii. El locuieste acolo, iar mie imi trebuie hartii si e complicat. Cu cat trece timpul, nu ma mai intereseaza acest subiect. Ce ma intereseaza e sa am grija de fetitele mele, sa le fie bine. Dar, intr-adevar, cel de custodie e important pentru ca e vorba de logistica, el locuind acolo eu am nevoie de hartii aici. Si acum Ella intra in clasa l, la scoala. Acum e clasa 0 si e nevoie de hartii, sa fie aici, sa semneze. Si el nu este”, a declarat recent Andreea Balan. 

  • Surse: viva.ro, cancan.ro
  • Foto: Instagram

Pentru mai multe articole interesante, urmareste-ne pe pagina de Facebook Copilul.ro

Taguri Andreea balan copii Andreea balan George burcea

Articole recomandate

Citeste si despre