Ce familie frumoasa are Chef Florin Dumitrescu! Fostul jurat de la "Chefi la cutite" are o sotie superba si doua fetite care cresc pe zi ce trece

/ / Modificat: 2023-10-19
Ce familie frumoasa are Chef Florin Dumitrescu! Fostul jurat de la

Vestea ca Florin Dumitrescu, Catalin Scarlatescu si Sorin Bontea nu vor mai fi jurati la „Chefi la Cutite”, i-a intristat pe fanii show-ului culinar. Postul de televiziune Antena 1 a anuntat, recent, ca cei trei chefi nu vor mai face parte din juriul emisiunii incepand cu sezonul 13, care va fi difuzat in 2024.

„Am fost surprinsi de anuntul de ultim moment al celor trei jurati, pentru ca ne aflam intr-un stadiu extrem de avansat al pregatilor pentru filmarea sezonului urmator si pentru ca suntem intr-o relatie contractuala cu cei trei.

Motivul principal invocat de acestia a fost starea de oboseala, desi a existat o pauza de 6 luni intre sezoane. Ne pare rau ca toate incercarile de a rezolva aceasta situatie nu au dus la solutia ideala”, a declarat Mihai Ionita, CEO Antena Group, potrivit ziare.com.

Chef Florin Dumitrescu a avut o prima reactie, dupa ce s-a anuntat oficial ca nu va mai face parte din show-ul „Chefi la Cutite”. Acesta a postat, pe Facebook, mesajul: „Cea dintai conditie a fericirii e linistea sufletului!”.

Dupa agitatia de care a avut parte in ultimele zile, chef Florin Dumitrescu marturiseste ca isi gaseste linistea in sanul familiei sale. Acesta are grija sa isi petreaca timpul cu sotia si fetele lor, Ava, in varsta de 7 ani si Mia, 5 ani.

"Dupa cateva zile in care am luat la pas Bucurestiul, am descoperit ca cea mai frumoasa comoara tot in Damaroaia o gasesc. O saptamana minunata sa aveti!", a scris chef Florin Dumitrescu, pe Facebook.

Fostul jurat de la „Chefi la Cutite” este casatorit cu Cristina (Sima) Dumitrescu de zece ani. Cei doi s-au cunoscut in anul 2010, atunci cand ea a mers sa filmeze in restaurantul in care Chef Florin lucra in acea perioada.

„Inceputul relatiei noastre a fost foarte interesant, ne-am cunoscut asa cum suntem noi, ne-am mutat impreuna deja la cateva zile de cand, oficial, am inceput relatia, dar, in acelasi timp, ne ascundeam de ochii lumii.

Proprietarii restaurantului unde lucram eu erau prieteni cu Cristina si nu stiam ce parere si-ar fi facut daca noi ne-am fi afisat impreuna, in perioada respectiva. Asa ca ea era pentru mine Fructul Interzis si ne furam cate un pupic, pe ascuns, pe terasa sau in spatele bucatariei.

Dar, inainte sa ajungem la asta, am avut doua luni in care vorbeam foarte mult pe Facebook, prin mesaje, momente in care ne impartaseam toate gandurile si vorbeam despre orice. Abia dupa doua luni mi-a dat si numarul de telefon.”, a povestit Dumitrescu.

In 2013 s-a nascut fiica lor cea mare, Ava, iar cateva luni mai tarziu a urmat nunta. Cea de-a doua fiica a lui Florin Dumitrescu a venit pe lume in 2015 si se numeste Mia.

„Am tot ce isi poate dori un om in viata asta. Nu imi doresc nimic mai mult decat am acum. Dar cel mai important pentru mine si momentele in care ma simt un adevarat invingator sunt acestea, in care dragostea invinge.

Am o familie foarte frumoasa si multumesc lui Dumnezeu, sanatoasa. Iubitele mele, va multumesc pentru tot ceea ce sunteti. Ati reusit sa ma faceti sa ma simt un barbat implinit si sa depasim toate momentele mari din viata mea, iar reteta succesului sunteti voi. Va iubesc mult”, a declarat Florin Dumitrescu, in ziua in care s-a nascut Mia.

  •  Surse: viva.ro, wowbiz.ro, ziare.com
  • Foto: Facebook

Pentru mai multe articole interesante, urmareste-ne pe pagina de Facebook Copilul.ro

Taguri Familie Copii Vedete copii

Articole recomandate

Citeste si despre