Fiica lui Teo Trandafir are iubit. Ce crede vedeta despre acesta

/ / Modificat: 2022-04-17
Fiica lui Teo Trandafir are iubit. Ce crede vedeta despre acesta

Fiica prezentatoarei lui Teo Trandafir a crescut mare. Aceasta se pregateste de majorat. Mai mult, Maia iubeste pentru prima data.

Fiica lui teo Trandafir va implini 18 ani in scurt timp. Teo trandafir a dat primele declaratii despre aniversarea acesteia, dar a vorbit si despre iubitul Maiei. 

Teo Trandafir este foarte mandra de fiica sa. In plus, aceasta a subliniat ca tanara a ajuns la varsta la care nu ii mai cere sfaturi al fiecare pas, aceasta devenind deosebit de independenta.

Maia se pregateste de majorat

Maia mai are putin si implineste 18 ani. Mai exact in luna mai va ajuge la varsta majoratului, care constituie o noua etapa in viata acesteia.

“Faptul ca ea face majoratul nu are legatura cu deciziile pe care ea le ia de niste ani. Majoratul este ca un fel de Revelion pentru noi, trecem dintr-un an in altul, dar asta nu inseamna ca la ora 0.00 a respectivei zile totul se va da peste cap. Avem planuri facute, ea merge la o scoala care o sustine. Cred ca majoratul o va stresa mai degraba pe ea, pentru ca va trebui sa ia decizii in ceea ce o priveste si sa raspunda pentru ele. Nu va mai veni mama sa o ajute si, de ce sa mint, in ultimul timp nici nu prea a mai avut nevoie”, a declarat Teo pentru click.ro.

Ce parere are Teo despre iubitul Maiei

Cat despre iubitul fiicei sale, Teo nu a dat prea multe detalii, insa a precizat ca parerea acesteia despre el este diferita de cea  fiicei sale.

“Nu imi place sa vorbesc despre viata privata a cuiva care nu este de fata si nu poate infirma lucrurile pe care le spun. Nu pot sa spun ca l-am cunoscut in masura in care l-a cunoscut ea. Opiniile mele difera, din motive evidente, de opiniile ei in legatura cu aceeasi persoana”, a adaugat aceasta pentru sursa citata.

FOTO: bzi.ro

Pentru mai multe articole interesante, urmareste-ne pe pagina de Facebook Copilul.ro

Taguri Monden

Articole recomandate

Citeste si despre