Fiica cea mare a lui chef Florin Dumitrescu, de urgenta la spital. Ce a patit fetita

/ / Modificat: 2021-09-14
Fiica cea mare a lui chef Florin Dumitrescu, de urgenta la spital. Ce a patit fetita

Chef Florin Dumitrescu a trecut prin momente de panica maxima dupa ce fiica sa cea mare Ava s-a lovit si a avut nevoie urgenta de ingrijirea medicilor.

Florin Dumitrescu a mers de urgenta cu fetita lui la spital, dupa ce Ava, in varsta de 8 ani, a cazut in curtea casei si si-a rupt mana. 

Medicii i-au băgat braţul în ghips. Anunţul a fost făcut de mama Avei, jurnalista Cristina Sima Dumitrescu, care a postat pe Instagram un story chiar în timp ce medicii îi acordau îngrijiri.

„Nu am mai dat niciun semn pentru că… Ava a căzut în curte, pe mână. Noroc că avem în spitale nişte doctori foarte buni, care mai presus de orice sunt oameni„, a scris Cristina pe Instagram.

Cristina Sima Dumitrescu a devenit soţia reputatului Chef în vara anului 2014. Cei doi s-au cunoscut în 2010, iar Ava, primul copil al familiei, a văzut lumina zilei în 2013.

Cristina a povestit că prima ei întâlnire cu cel care avea să-i devină partener a avut loc în restaurantul unde acesta lucra.

„După degustare, am căutat-o pe Facebook. Ei i-am spus „mi-ai apărut în lista de sugestii, Wow, ce coincidenţă, exact în ziua în care ne-am cunoscut!” Da’ de unde, am căutat-o eu!„, a mărturisit Chef Florin Dumitrescu

Articole recomandate

Citeste si despre