Fiica cea mare a lui Cabral i-a dat lovitura tatalui sau dupa ce a devenit majora

/ / Modificat: 2021-07-05
Fiica cea mare a lui Cabral i-a dat lovitura tatalui sau dupa ce a devenit majora

Cabral Ibacka este in culmea fericirii acum ca asteapta al doilea copil cu Andreea, insa bucuria pare ca ii este umbrita de refuzul primei sale fiice, Inoke, de a avea de a face cu el.

Fiica pe care vedeta Pro TV o are din prima casnicie, cu Luana, a devenit majora si a dat bacalaureatul anul acesta si pare foarte fericita alaturi de mama sa. Inoke a renuntat la numele de familie al tatalui sau, Ibacka, dupa cum a dezvaluit chiar mama ei.

De ce nu vrea Inoke sa aiba legatura cu tatal sau

Cabral a dezvaluit el insusi ca fiica lui cea mare nu vrea sa aiba o relatie stransa cu el, sugerand ca nu este foarte incantata de familia pe care o are cu Andreea, care asteapta deja al doilea copil. Dezvaluirea prezentatorului si reactiile publicului au scos-o din sarite pe Luana, prima sotie a lui Cabral, mai ales ca tanara avea de sustinut examenul de bacalaureat.

"Ne dorim sa fim lasate in pace. Inoke nu vorbeste pentru ca nu vorbeste. Nu vrea ea si are tot dreptul sa fie cum vrea ea. Nici la ea, nici la mine nu mai scrie Ibacka, ne-am despartit de acest nume. Mi-am crescut singura copilul. Ca nu vorbeste Inoke cu Cabral, asta este treaba lui. Fiecare sufera de ceva. Eu una nu am zis nimic de el, ca sa ii incurce sarcinile lui", a spus Luana, facand referire la faptul ca Andreea si Cabral Ibacka asteapta nasterea celui de-al doilea copil.

Inoke e o domnisoara superba si este mandria mamei sale. Tanara de 18 ani nu este doar foarte frumoasa, ci si o eleva silitoare. Si in ciuda relatiei reci cu tatal ei, acesta o divinizeaza.

"Au trecut 18 ani de cand mi-a venit in viata. Departe de a fi cel mai bun tata de pe lumea asta. Dar parca nici cel mai rau. Au trecut 18 ani. Cu regrete ca as fi putut face lucrurile mai bine. Sau acar mai altfel. Cu multumirea ca ce am stiut a face cum trebuie, desi nu a fost varianta usoara... am stiut. Acum... doar asteptarea de a vedea daca am avut dreptate. Au trecut 18 ani de cand a venit in viata mea si am vazut-o crescand si inflorind, zambind ori privindu-ma suparată fleasca. S-a facut mare pitica. Si nu i-am dorit sau urat sa fie bogata. Frumoasa. Desteapta. De succes... sau orice altceva. Cand ma gandesc la ea... imi doresc sa fie fericita", scria Cabral in ziua in care prima lui fiica a devenit majora.

Taguri Fetita cabral

Articole recomandate

Citeste si despre