Ce temeri are Cabral cand vine vorba de copiii sai: „Te intrebi daca i-ai invatat bine”

/ / Modificat: 2023-10-14
Ce temeri are Cabral cand vine vorba de copiii sai: „Te intrebi daca i-ai invatat bine”

Cabral are trei copii - o fata de 21 de ani, Inoke, din casnicia cu Luana Mitran si doi copii mici, Namiko (5 ani) si Tiago (2 ani), cu Andreea Patrascu. Recent, carismaticul prezentator tv a vorbit, pentru FANATIK, despre cum se descurca in rolul de tata si care sunt cele mai profunde temeri ale sale cand vine vorba de copiii sai.

Cabral spune ca isi doreste ca ai sai copii sa invete sa se bucure de viata, sa inteleaga cat de repede trece timpul si sa aiba un scop. Prezentatorul tv nu vrea ca acestia sa se trezeasca la o varsta la care sa aiba regrete.

„Principiul sau sfatul pe care i l-am dat este simplu: `Nu ai timp`! Le-am spus sa nu cada in capcana in care sa creada, asa cum credeam eu, ca ai timp. Sa se bucure de viata acum, caci nu avem timp.

Ne tot mintim ca, la un moment dat, o sa facem aia, si ca o sa se termine cealalta, apoi ne apucam de alta. Dar, adevarul este ca nu ai timp. Poate exista momentul potrivit, dar, chiar daca nu este momentul potrivit, fa-o, ca sa nu regreti mai tarziu.

Vreau sa ma asigur ca se bucura de viata, ca au un scop si inteleg cat de repede trece timpul. Vreau sa nu se trezeasca la o varsta la care sa aiba regrete”, a spus Cabral.

Pentru mai multe articole interesante, urmareste-ne pe pagina de Facebook Copilul.ro

Taguri Cabral Cabral copii Andreea ibacka copil Fetita cabral

Articole recomandate

Citeste si despre