Fiica lui Cabral si a Andreei Ibacka a plecat in prima ei tabara. "Ne pregatim din februarie pentru aceasta zi"

/ / Modificat: 2023-08-01
Fiica lui Cabral si a Andreei Ibacka a plecat in prima ei tabara.

Cabral si sotia lui, Andreea, sunt parintii a doi copii care le fac viata mai frumoasa. Namiko si Tiago ii supun in fiecare zi la provocari care mai de care mai mari, iar ei trebuie sa se pregateasca din mers pentru ele, la fel ca toti parintii. Recent, cei doi soti au trecut printr-o situatie inedita, dupa ce fiica lor a plecat in prima ei tabara fara ei. Namiko are 4 ani si jumatate, iar Andreea Ibacka a povestit pe Instagram intreaga experienta a plecarii.

Sotia lui Cabral nu a facut un secret din faptul ca se pregatesc pentru aceasta zi de aproape jumatate de an. Atunci au luat decizia sa o lase pe fiica lor sa plece impreuna cu colegii in prima ei vacanta fara parinti. In ziua plecarii, Andreea si Cabral au condus-o la gara pe Namiko si si-au luat la revedere de la ea. Dupa ce a coborat din tren, Andreea Ibacka a recunoscut ca nu s-a mai putut abtine si i-au dat lacrimile.

“Ne pregatim din februarie pentru aceasta zi. Atunci am inscris-o pe Namiko in prima ei tabara si vorba a ramas vorba. Iar dimineata a plecat cu trenul intr-o super aventura, distractie si declaratie de independenta… inainte sa fi implinit varsta de 5 ani. Cand am intrat in gara simteam cum ma sufoc de emotii. Dar nu am zis nimic. Si a zis ea. 'Sa stiti ca atunci cand ii vad pe colegii mei eu o sa vreau sa stau cu ei, nu cu voi. Ca am si eu niste colegi. Iar astazi aleg echipa copiilor.'

M-am bucurat ca ea nu-mi impartaseste anxietatea de separare. Ba chiar a plecat in pasul strengarului. Apoi am urcat impreuna in tren. Parinti si copii, justificat. Parintii carau bagajul. Fiecare copil are un troller din ala mic, cel mai mic posibil, bagajul de mana din avion, cu tot cu 4 roti. Insa bagajul a fost azi adus pe brate de cate doi parinti de caciula, care au impartit povara celor 8 kg. Doar-doar sa vada toti unde se aseaza copilul, sa mai castige cateva secunde cu el/ ea.

Am facut 3 poze de atmosfera si am coborat. Peronul plin de parinti, toti pregatiti sa fluturam batistele la plecare. Siii… au plecat. Si eu am mai plans putin. Intai pe furis, apoi la vedere, ca si restul mamicilor sunt la fel de emotive”, a scris Andreea Ibacka pe Instagram, in dreptul unor imagini surprinse pe peronul Garii de Nord.

FOTO: Facebook

Pentru mai multe articole interesante, urmareste-ne pe pagina de Facebook Copilul.ro

Taguri Cabral copii Cabral fetita Cabral Andreea ibacka Fetita cabral

Articole recomandate

Citeste si despre