Fiica lui Cabral s-a mutat în Olanda. De ce a luat Inoke aceasta decizie

/ / Modificat: 2023-04-08
Fiica lui Cabral s-a mutat în Olanda. De ce a luat Inoke aceasta decizie

Inoke, fiica cea mare a lui Cabral, s-a mutat in Olanda. Acum, ea isi castiga singura banii si nu mai vrea sa depinda financiar de parintii sai. Chiar daca a plecat din tara, Inoke tine legatura cu fratii sai. 

„Ino locuiește în Olanda. Dar de câte ori vine în țară se joacă cu piticii. Și cel mai des vorbește cu Namiko pe videocall, care îi povestește toate telenovelele de pe la grădiniță sau din parc', a declarat Andreea Ibacka pentru viva.ro.

Andreea Ibacka a marturisit ca viata ei s-a schimbat complet, mai ales de cand familia s-a marit. 

„Orice plan e făcut pentru a putea fi dat peste cap. Familiile cu copii mici îmi vor da dreptate, programul există, dar e tot timpul imprevizibil. Namiko e grupa mijlocie la grădiniță. Și suntem perfect în grafic, trei zile la grădi cu o săptămână acasă. Noroc că intervin bunicii. Atât mama, cât și soacra ne sar în ajutor. Ba și cumnata, când prinde câte o zi liberă.

Apoi, mai este Maya, bona lui Tiago, care ne ajută atunci când lipsim de acasă. Chiar mă distram zilele trecute apropo de asta, atunci când Namiko mă întreba de ce nu merge și Maya la serviciu, dacă e om mare. I-am explicat că acesta e serviciul ei, că are grijă de Tiago, că îl schimbă, îi dă să mănânce, se joacă cu el… dar ea tot nedumerită era. M-ar fi crezut, fiindcă mămica nu minte niciodată, dar totuși cum să creadă că Maya e la serviciu dacă nu are și laptop? (zâmbește)'

Pentru mai multe articole interesante, urmareste-ne pe pagina de Facebook Copilul.ro

Taguri Cabral copii Cabral Cabral fetita Copii celebritati Fetita cabral

Articole recomandate

Citeste si despre