Anca Serea a ajuns de urgenta la spital cu trei dintre copii

/ / Modificat: 2024-03-05
Anca Serea a ajuns de urgenta la spital cu trei dintre copii

 

Anca Serea si Adrian Sina sunt genul de parinti foarte implicati in cresterea copiilor lor. Cei doi nu apeleaza la bone, ci prefera sa aiba grija singuri sau, uneori, ajutati de bunici, de copiii lor. De curand, Anca Serea a ajuns la urgente cu cei mai mici dintre copii, dupa ce acestia au inceput sa se simta rau. Vedeta a postat un mesaj pe retelele de socializare, in toiul noptii, anuntandu-si fanii ca este la spital cu trei dintre copiii sai si ca vestile primite din partea medicilor nu sunt bune.

Sotia lui Adi Sina s-a adresat mai intai unei clinici private, dupa care a ajuns la spitalul de boli infectioase Matei Bals, pentru ca fiica ei, Ava, nu se simtea bine deloc. Desi nu este adepta mersului la medic la primele semne de boala, vedeta a marturisit ca, de data aceasta, instinctul matern i-a spus ca este cazul sa mearga la un consult cu cei mici.

"Eu nu prea-s adepta mersului la doctor foarte des, insa inima imi spunea ca ceva nu este in regula cu Ava. O tuse uratica si faptul ca am gasit-o cu tricoul foarte, foarte ud m-au determinat sa mergem la un consult de rutina. Am avut o noapte extraordinar de grea. Copiii nostri au fost bolnaviori de ceva vreme, dar fara febra, doar putini apatici. Au mers la scoala, au fost testati. N-a iesit nimic surprinzator in urma testelor. Dar aseara intamplarea face ca inainte de culcare, pe la ora 20:00, am simtit ca Ava nu e ok.

Apoi, dupa foarte multe ore de asteptat la Matei Bals, unde medicii au fost foarte precisi s-a dovedit ca Ava, din pacate, va trebui sa stea acasa timp de doua saptamani, repaus, hidratare si tratament. Din pacate, Moise are gripa. A fost testat. Leah nu are nimic, iar Ava a primit doua diagnostice, unul dintre ele este pneumonia si speram sa se faca repede foarte bine. Stim ca este un copil foarte rezistent, sportiv si care mananca super sanatos si deocamdata ne-am izolat, o parte din copilasi", a spus Anca Serea, pe retelele de socializare.

FOTO: Facebook/Instagram

Pentru mai multe articole interesante, urmareste-ne pe pagina de Facebook Copilul.ro

Taguri Anca serea Anca sana serea copii Anca serea copii

Articole recomandate

Citeste si despre