Cum isi mentine Anca Serea silueta impecabila dupa 6 nasteri. Alimentele la care a renuntat definitiv

/ / Modificat: 2024-05-13
Cum isi mentine Anca Serea silueta impecabila dupa 6 nasteri. Alimentele la care a renuntat definitiv

 

Anca Serea, supranumita si „mamica eroina” a showbizului, are o silueta impecabila chiar si dupa 6 nasteri. Foarte multa lume se intreaba cum reuseste vedeta sa isi mentina greutatea si care este secretul care o ajuta de fapt. 

Prezentatoarea TV a dezvaluit recent ca nu are o dieta secreta, ci incearca pe cat posibil sa aiba o alimentatie sanatoasa. De asemenea, Anca a marturisit ca sta departe in primul rand de zahar si incearca sa faca cat mai multa miscare fizica. 

„Cred ca muncesc foarte mult si sunt un om foarte activ, optimist si gasesc o rezolvare in tot ceea ce fac. Nu am niciun secret. Poate si pentru ca eu chiar nu am fumat niciodata, nu beau alcool, mananc sanatos si evit alimentele care sunt nesanatoase si asa mai departe”, a marturisit vedeta pentru viva.ro.

In ceea ce priveste gustarile dintre mese, Anca a dezvaluit ca prefera fructele, iar ananasul este cel care ii place cel mai mult. 

Anca Serea, o gospodina desavarsita 

Desi spune ca nu are mereu timp sa gateasca, Anca Serea a dezvaluit ca se pricepe foart bine la gatit si atunci cand are timp le pregateste micutilor sai tot ceea ce isi doresc.

„Gatesc aproape orice. Prepar absolut tot. Sa vedeti la mine pe Instagram! Dar pot sa va spun ce am gatit ieri. Am gatit o ciorba din curcan cu multe legume si un ostropel de curcan cu piure. Unii au vrut piure, altii au vrut orez.”, a mai spus ea.

S-a confruntat cu mari probleme de sanatate 

Sotia lui Adi Sina s-a confruntat in ultimii doi ani cu mare probleme de sanatate. Ea a povestit recent si despre momentele dificile prin care a trecut. A dezvaluit ca, din cauza problemelor de sanatate cu care se confrunta, a cazut pe strada, in Bulgaria, la o intalnire de afaceri. 

„Am avut o perioada foarte nefericita, dar din care am invatat ceva foarte important. Ma trezesc mult mai recunoscatoare in fiecare dimineata si am invatat ca trebuie sa ma pun pe primul loc, indiferent de orice. Trebuie sa am grija de sanatatea mea, ceea ce nu facusem pana acum. Pur si simplu am cazut pe strada, in Bulgaria, la o intalnire de afaceri. Eram cu Adi. Am simtit ca nu ma simt bine, ca nu mai am energie, nu mai vedeam bine. Am mers la o farmacie si am luat niste pastilute, niste suplimente. Eram deja… nu mai auzeam, nu mai vedeam cu partea dreapta. Nu imi mai simteam mainile si picioarele.

Am mers la spital si m-au descoperit cu hemoglobina si feritina zero, practic nu mai aveam niciun depozit de fier. Hemoglobina era 4,6, adica o valoare foarte mica. Pot sa ma consider un om norocos, pentru ca pana in momentul acela nu am avut un episod care sa imi anunte ceva. De aceea, si medicii au fost foarte uimiti de cum am rezistat o perioada atat de lunga”, a povestit Anca Serea.

Foto: Facebook Anca Serea

 

 

Pentru mai multe articole interesante, urmareste-ne pe pagina de Facebook Copilul.ro

Taguri Anca sana serea Anca sana serea copii Anca serea

Articole recomandate

Citeste si despre