Nu isi doreste Delia copii? Andreea Popescu, fosta dansatoare a artistei: "Lumea a judecat-o gresit"

/ / Modificat: 2023-03-23
Nu isi doreste Delia copii? Andreea Popescu, fosta dansatoare a artistei:

Dupa ce Delia a evitat in repetate randuri sa raspunda la intrebarea de ce nu are inca un copil si de cele mai multe ori a dat raspunsuri evazive, Andreea Popescu, fosta ei dansatoare, a dezvaluit ca artista a fost tot timpul inteleasa gresit in ceea ce priveste acest subiect. 

„Ba Delia vrea copii, Eu știu mai bine, Delia este o persoană care s-ar descurca foarte bine și ar fi o mamă minunată, sunt sigură de acest lucru. Dumnezeu la timpul lor le dă pe toate. Să nu credeți că nu-și dorește, știu că ea își dorește lucrul acesta!

Știu că au fost discuții mari pe tema asta. A fost judecată foarte greșit și foarte aspru, fără să se știe cazul și motivul. Nici nu a vrut să vorbească niciodată despre motiv, pentru că s-a săturat de această întrebare de 20 ani.

Și atunci când nu se întâmplă și lumea vine și te întreabă spui numai așa ca să le închizi gura și să închizi subiectul pentru că deja este sătulă de acest subiect. Dar, eu știu mai bine. Din păcate, lumea a judecat-o foarte greșit din punctul acesta de vedere. Nu este nimic real!”, ne-a declarat Andreea Popescu, care peste câteva zile va aduce pe lume cel de-al treilea copil al ei.

Delia ar fi urmat, ani de-a rândul, tratamente chinuitoare de fertilizare, care însă nu au dat roade.

Pentru mai multe articole interesante, urmareste-ne pe pagina de Facebook Copilul.ro

Taguri Delia Femei celebre Vedeta

Articole recomandate

Citeste si despre