Dana Rogoz asteapta sa nasca, dar se teme din cauza coronavirusului: "Daca m-as infecta pana la nasterea ta?"

/ / Modificat: 2020-04-16
Dana Rogoz asteapta sa nasca, dar se teme din cauza coronavirusului:

Dana Rogoz mai are putin si va deveni mama pentru a doua oara. Ea va aduce pe lume o fetita si marturiseste ca se teme foarte tare din cauza pandemiei de coronavirus.  

Actrita se teme sa nu se infecteze cu COVID si de aceea nu iese din casa decat atunci cand este nevoita sa mearga la doctor.

"Daca m-as infecta pana la nasterea ta, cum oare as putea eu rezista stand in alta camera decat tine? Cum sa nu pot eu sa te pup si sa te miros si sa te strang la pieptul meu fara nicio teama?! Cum?!," a scris vedeta pe blogul sau

Dana Rogoz va naste prin cezariana

Dana Rogoz a anuntat ca va naste prin cezariana, operatia fiind programata imediat dupa perioada care se anunta a fi varful epidemiei de coronavirus in Romania.

"Incerc sa imi imaginez cum vom fi doar noi doua in primele tale 3 zile de viata, in salonul unui spital, chiar imediat dupa ceea ce se anunta a fi varful epidemiei de coronavirus in Romania. Stii, dupa cezariana nu voi fi in cea mai buna forma fizica, si sper din tot sufletul sa ma descurc, sa pot avea grija de tine cat mai repede si fara alt ajutor. O sa imi lipsească mult tatăl tau in acele momente, stiu deja," s-a confesat Dana Rogoz.

"Am trecut pentru prima oara prin cortul de triaj"

Vedeta a povestit ca ultima data cand a fost la medic a avut parte de o experienta care a marcat-o. La intrarea in spital a fost nevoita sa treaca prin cortul de triaj. 

"Trebuie neaparat sa ramanem sanatoase! De aceea nu iesim din casa decat pentru a merge la medic. Chiar acum cateva zile am trecut pentru prima oara prin cortul de triaj inainte sa intru in spital. Doamne, ce ciudat a devenit dintr-odata totul! La inceput aveam foarte puternica senzatia ca e un vis, din care cineva ma va trezi. Caci nu se poate sa ni se schimbe tuturor viata peste noapte," a mai scris Dana Rogoz.

Pentru mai multe articole interesante, urmareste-ne pe pagina de Facebook Copilul.ro

Taguri Dana rogoz Nastere Coronavirus Fetita

Articole recomandate

Citeste si despre