Cum se intelege Gina Pistol cu soacra sa. Mama lui Smiley a spus adevarul: „Nora mea, din pacate, nu traieste cu noi"

/ / Modificat: 2023-06-04
Cum se intelege Gina Pistol cu soacra sa. Mama lui Smiley a spus adevarul: „Nora mea, din pacate, nu traieste cu noi

Smiley si Gina Pistol s-au casatorit pe 27 mai. A fost nunta anului in showbiz si toata lumea a vorbit despre marele eveniment. Alaturi de ei au fost cei mai buni prieteni, dar si familia. Locatia a fost una de vis, la Palatul Snagov, iar nunta a iesit fix asa cum si-au dorit.

Pentru prima oara, mama lui Smiley a vorbit si despre relatia pe care o are cu nora sa. Intr-un interviu pentru PRO TV, mama cantaretului a marturisit: „Este un moment pe care ni-l doream si il asteptam!” Si tatal lui Smiley a completat: „Cel mai frumos moment pentru mine a fost momentul in care au spus DA”. 

„Nora mea, din pacate, o iubesc asa cum este, nu traieste cu noi, ca sa pot sa fac marturisiri de genul acesta. Deocamdata, ne intelegem foarte bine si imi doresc sa fim mama si fiica. (…) Sunt o bunica ce si-a dorit foarte mult o nepotica, dupa doi baieti. A venit ingerul nostru in familie, printesa noastra, suntem fericiti.”, a mai spus doamna Ioana Maria, mama lui Smiley.

Smiley si Gina se pregatesc pentru luna de miere 

Smiley si Gina Pistol vor pleca in luna de miere in sudul Frantei, unde vor petrece singuri cateva zile de vis. Au decis sa plece singuri, fara micuta Josephine. 

„Plecam saptamana viitoare. Luna de miere este cadou de la nasi, ca sa intelegeti. Ei au zis 'Bai, hai ca va trimitem noi undeva unde e frumos'. Nu am fost niciodata in sudul Frantei si ne-au surprins cu cadoul acesta senzational, si abia asteptam sa mergem”, a declarat Smiley. 

Pentru mai multe articole interesante, urmareste-ne pe pagina de Facebook Copilul.ro

Taguri Soare piele Soare piele Soacra Soacra

Articole recomandate

Citeste si despre