Scrisoarea unei femei catre soacra sa: "Nu te mai forta sa-mi educi copiii"

/ / Modificat: 2019-05-15
Scrisoarea unei femei catre soacra sa:

Nu intotdeauna relatia dintre nora si soacra este una foarte placuta. Fiecare are nemultumirea ei, iar o mamica din Romania i-a adresat soacrei sale o scrisoare, prin care i-a adus la cunostinta tot ce o deranjeaza la ea.

Mesajul a devenit viral in mediul virtual. Iata ce ii reproseaza soacrei sale:

"Draga soacra, as avea urmatoarele lucruri sa-ti spun:

Nu te mai forta sa-mi educi copiii, pentru ca stii ca n-ai facut o treaba buna nici cu al tau fecior. Dupa 10 ani, inca mai strang in urma lui sosetele si chilotii. Greu se mai schimba un om dupa ce tu, ca mama, nu l-ai invatat sa faca nimic de mic copil.

Nu ma mai speria cu vizitele tale neanuntate, pentru ca data viitoare nu-ti mai deschid usa. Stiu ca te roade curiozitatea sa afli ce fac eu toata ziua acasa, dar totusi… renunta!

Nu mai incerca sa-mi manipulezi barbatul, n-ai nicio sansa… daca inca nu stiai, afla ca: barbatii de neveste nu asculta de mame! Nu-mi mai indopa copiii cu mancare ca nu sunt nici catei nici pisici.

Daca n-ai ce face, ocupa-te mai bine de cainii din fata blocului, dac-or mai fi. Nu mai cumpara haine nepotilor, pentru ca gusturile noastre nu coincid, mai bine mi-ai da mie banii sau poate mergem impreuna sa le cumparam ceva dragut.

Nu le mai cumpara dulciuri, acadele, sucuri pentru ca ne chinuim sa renuntam la zahar.

Te rog, cand mai iesi afara cu nepotii tai nu-i mai imbraca gros si nu le indesa caciuli pe cap, vreau sa fac oameni sanatosi din ei, nu plante care la prima adiere de vant se clatina.

Nu-mi mai pune copilul sa recite poezii in fata prietenelor tale ca sa te dai mare… nu este clovnul familei.

Nu mai incerca sa-mi reamenajezi casa la fel cu a ta, gusturile noastre nu coincid.

Renunta sa ne mai faci sa ne simtim vinovati de nefericirea ta! Fericirea ta nu este responsabilitatea noastra!". Acesta este mesajul adresat de o nora soacrei sale si care a devenit viral pe internet.

Pentru mai multe articole interesante, urmareste-ne pe pagina de Facebook Copilul.ro

Taguri Scrisoare Mama Mama de baiat Soacra

Articole recomandate

Citeste si despre