Cum isi creste Alina Sorescu fiicele, dupa divortul de Alexandru Ciucu. „Numai o mama poate intelege suferinta altei mame”

/ / Modificat: 2023-05-09
Cum isi creste Alina Sorescu fiicele, dupa divortul de Alexandru Ciucu. „Numai o mama poate intelege suferinta altei mame”

Alina Sorescu si Alexandru Ciucu s-au casatorit in urma cu 13 ani, insa din pacate casnicia lor nu a fost pentru totdeauna. In urma cu un an s-au despartit si inca sunt in plin proces de divort. Cei doi se lupta, in prezent, pentru custodia fetitelor lor, Carolina si Raisa, iar Alina Sorescu a facut recent declaratii despre aceasta situatie.

Alina Sorescu: „Cea mai trista zi a fost cand s-a hotarat ca fetitele sa locuiasca o saptamana cu mine, o saptamana cu tatal lor."

Alina Sorescu si Alexandru Ciucu sunt in plin proces de divort, iar cele care au cel mai mult de suferit de pe urma neintelegerilor dintre cei doi sunt cele doua fetite ale lor, Carolina (9 ani) si Raisa (6 ani). Dupa lupte aprige pentru custodia micutelor, instanta a decis ca acestea sa locuiasca o saptamana la mama si una la tata. Hotararea, insa, nu este deloc pe placul Alinei. Ba chiar aceasta a marturisit recent, intr-un interviu pentru VIVA!, ca ziua in care instanta a luat aceasta decizie, a fost cea mai trista din viata ei:

„Au fost doua cele mai frumoase zile din viata mea: cand le-am nascut pe Carolina si Raisa, fetitele mele. Iar cea mai trista a fost recent, cand s-a hotarat ca fetitele sa locuiasca o saptamana cu mine, o saptamana cu tatal lor. Incerc sa ma gandesc ca Dumnezeu e sus si ca ne trece prin toate situatiile cu un scop, pentru a deveni mai puternici in urma unor experiente dure. Si ma bazez intotdeauna pe rabdare si toleranta", a declarat Alina Sorescu.

Citeste si: Alina Sorescu, dezvaluiri sfasietoare despre momentele in care fetitele trebuie sa mearga la tatal lor: "Plang si eu"

Nici cele doua fetite se pare ca nu s-au obisnuit inca cu faptul ca parintii lor locuiesc separat. Una dintre cele mai recente intalniri dintre Alina, fostul ei partener si cele doua fiica a fost extrem de motionata si s-a lasat cu lacrimi din partea micutelor. Alexandru Ciucu a mers sa le ia pe micute la el, iar acestea s-au despartit foarte greu de mama lor si au inceput sa planga. Invitata la o emisiune de televiziune, Alina Sorescu si-a deschis sufletul si a vorbit despre perioada prin care trece acum, cand este nevoita sa petreaca timp departe de fiicele sale.

„Viata de mama te invata sa te descurci in foarte multe ipostaze si nici nu stii cata energie aia. (…) Cand ai plans ultima oara? Cred ca a vazut toata lumea, e o perioada delicata in viata mea. Si plang, evident. Cand plang fetitele, plang si eu. A fost si filmat si s-a vazut fizic care a fost reactia. Nu vorbim aici despre relatia dintre noi. Vorbim despre schimbarea din viata fetitelor. E o situatie grea pentru ele si de asta imi e si mie greu (...) Numai o mama poate intelege suferinta altei mame.", a povestit Alina Sorescu.

Cum isi creste Alina Sorescu fiicele, dupa divortul de Alexandru Ciucu

Intr-un interviu recent acordat aceleiasi publicatii, artista a vorbit din nou despre fetitele sale si a marturisit ca cei care o ajuta sa aiba grija de acestea sunt parintii ei.

„Carolina si Raisa sunt norocoase sa aiba parte in preajma lor de mama si de tatal meu, doi oameni foarte devotati, asa cum au fost si cu mine. Bunicii sunt foarte importanti in viata nepotilor si e atat de bine cand copiii invata valori importante de la ei. Iar aceste valori nu se schimba dupa moda parentingului.

Le rasfatam si eu, si bunicii. Munca mea cu cei mici, studiile mele de psihopedagogie si rabdarea mea innascuta m-au invatat sa am un stil cald, dar ferm cu copiii. Asa ca le rasfat, dar pun si limite atunci cand e cazul. Insa sunt doua fetite care stiu sa nu le depaseasca. Iar bunicii le iubesc enorm, mai ales ca mama si tatal meu au fost principalul meu sprijin in cresterea lor inca de cand le-am nascut.", a declarat Alina Sorescu.

Citeste si: Alina Sorescu, primul Paste fara fetitele ei: „Cea mai delicata perioada din viata mea"

  • Sursa foto: Facebook
  • Surse articol: viva.ro

Pentru mai multe articole interesante, urmareste-ne pe pagina de Facebook Copilul.ro

Taguri Divort copii Divort parinti Divort efecte copii Alina Sorescu

Articole recomandate

Citeste si despre