Alina Sorescu, primul Paste fara fetitele ei: „Cea mai delicata perioada din viata mea”

/ / Modificat: 2023-04-14
Alina Sorescu, primul Paste fara fetitele ei: „Cea mai delicata perioada din viata mea”

Alina Sorescu si Alexandru Ciucu impart, in prezent, custodia celor doua fetite. Aflati in plin proces de divort, fiecare dintre ei petrece cate o saptamana cu fetele, in urma deciziei luate de instanta. Artista nu a facut un secret din faptul ca ii este foarte greu sa se obisnuiasca fara fetite, iar acesta va fi primul Paste departe de cele mici. Fetitele se afla saptamana aceasta la tatal lor, unde vor sta pana duminica.

Artista a fost recent invitata la Teo Show, unde a vorbit despre perioada dificila prin care trece. Alina Sorescu spune ca aceasta este cea mai grea incercare pentru ea si ca spera ca lucrurile sa se rezolve. Ea continua sa lupte in instanta pentru ca fetitele sa aiba domiciliul la ea, ca pana de curand, iar tatal lor sa le poata vizita. Avocata sa a facut apel in urma deciziei ca micutele sa stea o saptamana cu Alina Sorescu, o saptamana cu Alexandru Ciucu, insa va mai dura pana cand judecatorul va lua o decizie in privinta apelului.

„Cea mai delicata perioada din viata mea este acum. Nu pot sa spun ca am trecut prin incercari. Acum este o situatie noua cu care ma confrunt si din care incerc sa ies increzatoare. Fetitele imi dau putere, activitatea mea profesionala, muzica imi da putere, publicul.

Este clar ca aceasta decizie aduce haos in viata a doua fetite de 9 si de 6 ani. Vorbim despre decizia ca ele sa petreaca o saptamana intr-o parte, o saptamana in alta. Nu vorbim de custodie exclusiva, cum se tot vorbeste. Este vorba despre custodie comuna, cu domiciliul la mama si de acest program de vizita bulversant, de fapt.

Cei mici, la aceste varste, si fetite fiind, au nevoie de continuitate si stabilitate emotionala, de o rutina, de un program, de reguli pe care sa le stie, sa le respecte. E foarte complicat sa ai o regula intr-o parte, o regula in alta”, a spus Alina Sorescu, la Teo Show.

FOTO: Facebook

Pentru mai multe articole interesante, urmareste-ne pe pagina de Facebook Copilul.ro

Taguri Cantareata Vedeta Divort parinti copii Alina Sorescu

Articole recomandate

Citeste si despre