Momente sfasietoare pentru Alina Sorescu. Cele doua fetite au plecat cu ochii in lacrimi sa petreaca o saptamana cu tatal lor

/ / Modificat: 2023-03-20
Momente sfasietoare pentru Alina Sorescu. Cele doua fetite au plecat cu ochii in lacrimi sa petreaca o saptamana cu tatal lor

Momente cutremuratoare pentru Alina Sorescu dupa ce instanta a decis ca ea si Alexandru Ciucu sa imparta egal custodia celor doua fetite pe care le au impreuna. 

Astfel, dupa lungi procese, Alexandru Ciucu a mers sa isi ia cele doua fetite pentru a petrece impreuna cu ele o saptamana, asa cum a decis instanta. Din pacate insa, cele doua micute cu greu s-au desprins de mama lor, care era complet distrusa de momentul sfasietor la care trebuia sa asiste. 

Cele doua micute au plecat cu ochii in lacrimi si abia s-au desprins din bratele mamei. 

Alina Sorescu, puternic afectata de decizia judecatorilor 

Alina Sorescu a fost complet socata de decizia luat de judecatori si a marturisit ca va continua sa lupte pentru fetitele sale, deoarece nu i se pare corecta decizia instantei. Artista considera ca impartirea custodiei nu va face decat sa le destabilizeze emotional pe cele doua micute pe care le are impreuna cu Alexandru Ciucu. 

„A fost un an greu cu procese și ordonanțe și încerc cu țoață ființă mea să rămân demna în demersul meu de a avea și eu și fetele o viață liniștită. Soluția pronunțată astăzi de instanță este că fetițele să stea o săptămână la mama și o săptămână la tata. Voi lupta de aceasta data eu până la capăt și voi face apel pentru a demonstra ce este mai bine pentru fetițe, pentru a le creste într-un mediu stabil, așa cum le-am crescut de când le-am născut. Nu vă fi ușor, pentru că tatăl lor și-a schimbat cu totul atitudinea fata de copii în acest an și cere drepturi egale cu mama.

Sper că fetițele să nu fie plimbate dintr-o parte în alta până la 18 ani, pentru că acest program este bulversant pentru ele, le vă putea dezechilibra emoțional și afecta procesul educațional și de creștere. Am permis tatălui să se implice din momentul în care și-a arătat disponibilitatea, dar trebuie însă să ne gândim că sunt fetițe de 9 și 6 ani, că au nevoie de stabilitate și păstrarea unei rutine de zi cu zi, mai ales pentru programul scolar. Sper că judecătorii să înțeleagă că acest program nu este bun pentru orice copil și în orice condiții.

Declarația avocatei mele Nicoleta Popescu este următoarea: “Soluția nu are o baza legala, nu ia în considerare drepturile și interesele minorelor și ale mamei, vă afecta echilibrul emoțional al fetițelor și este total nepractica, fiind de natura a perpetua și accentua situația tensionata dintre parti, ceea ce în mod evident este contrar intereselor minorelor.”, a scris Alina Sorescu pe pagina sa de Facebook.

Pentru mai multe articole interesante, urmareste-ne pe pagina de Facebook Copilul.ro

Taguri Copii celebritati Copii vedete Vedete Mamici celebre Alina Sorescu

Articole recomandate

Citeste si despre