Cum a scapat Alina Laufer de kilogramele acumulate in sarcina. S-a luptat cu ele timp de un an

/ / Modificat: 2022-07-25
Cum a scapat Alina Laufer de kilogramele acumulate in sarcina. S-a luptat cu ele timp de un an

Alina Laufer dadea nastere in urma cu un an unei perechi de gemeni. Mult asteptati, micutii au avut ceva probleme de sanatate dupa nastere, asa ca au ramas ceva mai mult in spital. Odata ajunsa acasa, Alina a inceput lupta cu kilogramele acumulate in sarcina. Iar aproape i-a fost si sotul ei, Ilan Laufer, fost ministru in Guvernul Romaniei.

Alina Laufer a luat 11 kilograme in sarcina si la un an dupa nastere a dat jos 12. Se declara invingatoare in lupta pentru o silueta de invidiat si a tinut sa impartaseasca si cu alte femei dieta care a ajutat-o sa revina la forma dinainte de a ramane gravida.

Alina a inceput dieta la scurt timp dupa nastere, impreuna cu sotul ei

Culmea, desi ai crede ca au optat pentru alimente sofisticate si sarace in calorii, reteta „minune” este una extrem de simpla. Alina gateste cu mana ei pentru cate o saptamana intreaga si, datorita alimentatiei a ajuns de la 63 de kilograme, la 51.

„Am dat 12 kilograme jos, nu mananc nimic altceva decat supa si salate si, din cand in cand, un gratar. Fac o oala de supa pe saptamana, de 20 de kilograme, cam asa. Supa din tacamuri de gaina de curte, de la mama, sau din piept de curcan. Pun si galuste de gris, albitura, morcovi. O fac o data pe saptamana si doar asta mancam la regim si eu, si Ilan, sotul meu. Amandoi am slabit cate 12 kilograme. Altceva nu, mai facem si gratar de pulpe de pui dezosate, salate, dar fara dulce deloc. Asa m-am chinuit sa slabesc. Si fac o foame... Dar rabd daca vreau sa arat bine!”, a declarat Alina Laufer, potrivit ciao.ro.

La dulciuri a renuntat mai ales pentru ca a consumat mai multe decat era obisnuita in timpul sarcinii, uneori chiar si noaptea.

„Am mancat foarte mult dulce desi eu nu obisnuiesc asta, am mancat mancare, eram foarte obosita si atunci, din cauza stresului, aveam pofta de mancare. Noaptea, cand ma trezeam, ca sa pot sa ma trezesc, rontaiam in permanenta cate ceva, aveam cate o punguta cu tot felul de chestii langa mine”, a spus Alina Laufer.

FOTO: Facebook

Pentru mai multe articole interesante, urmareste-ne pe pagina de Facebook Copilul.ro

Taguri Kilograme sarcina Dieta dupa nastere

Articole recomandate

Citeste si despre