Cum arata Lili Sandu insarcinata in luna a 8-a. Fanii au criticat-o dur

/ / Modificat: 2020-06-26
Cum arata Lili Sandu insarcinata in luna a 8-a. Fanii au criticat-o dur

Lili Sandu traieste cea mai frumoasa perioada din viata sa. La 41 de ani este insarcinata cu primul sau copil, dupa multi ani de asteptare. Ea va naste in luna august un baietel.

Vedeta se bucura de aceste momente si nu isi refuza nicio placere, iar silueta a fost ultima ei grija."18 kg, plus mega retentie de apa, dar jur ca nu stiu cum s-a intamplat" a scris Lili Sandu pe pagina de socilaizare.

Lili Sandu: "De ce trebuie sa judecam, ca nu inteleg?"

Insa unii dintre fanii ei, mai ales femeile, au pus-o la zid pentru faptul ca s-a ingrasat. Dar vedeta nu a ramas datoare si le-a raspuns acestora.

"O femeie insarcinata e normal sa se ingrase, o femeie insarcinata ar trebui sa se ingrase, o femeie insarcinata ar trebui sa aiba o dieta super variata. Asta nu inseamna ca daca am pornit de la 55 de kg si eram supla nu ma pot ingrasa, retin si foarte multa apa. Dar de ce trebuie sa judecam, ca nu inteleg?

Lili Sandu

Ce conteaza ca sunt unele femei care iau trei kile, adica femeile sunt diferite, voi asta trebuie sa intelegeti. Nu trebuie sa va mai comparati cu ce vedeti pe internet, pe Instagram, pe reviste, pe coperte, pentru ca tot ce vedeti voi acolo este comercial.

Celelalte care judecati: e atat de minunat sa fii insarcinata. E atat de minunat," a transmis Lili Sandu pe contul sau de Instagram.

Pentru mai multe articole interesante, urmareste-ne pe pagina de Facebook Copilul.ro

Taguri Lili sandu Kilograme sarcina Insarcinata

Articole recomandate

Citeste si despre