Surpriza majora la botezul mezinei Andreei Antonescu. Cine au fost, pana la urma, nasii micutei

/ / Modificat: 2023-06-26
Surpriza majora la botezul mezinei Andreei Antonescu. Cine au fost, pana la urma, nasii micutei

Ziua de sambata a fost una cu totul si cu totul speciala pentru Andreea Antonescu si tatal fetitei sale. Venice Victoria a fost botezata, iar parintii ei s-au asigurat ca totul va fi perfect. Micuta a fost crestinata de catre acelasi preot care a botezat-o si pe sora ei mai mare, Sienna. De asemenea, petrecerea de botez a avut loc la acelasi local la care artista a sarbatorit, in urma cu 12 ani, botezul fiicei sale celei mari.

Daca pe Sienna a botezat-o nimeni alta decat Andreea Balan, colega de scena si prietena buna cu Andreea Antonescu, de data aceasta mamica a ales alti nasi pentru fetita ei. Surpriza majora de la botez a fost faptul ca micuta Venice Victoria a avut doua perechi de nasi in ziua cea mare. Adrian Artene si fiica sa, Amira, dar si un cuplu de prieteni ai parintilor, pe nume Ioana si Andrei, au tinut lumanarile de botez pentru Venice Victoria.

Andreea Antonescu si Sienna, perfect asortate la eveniment

De la crestinarea micutei nu a lipsit sora ei cea mare, Sienna. Adolescenta locuieste in SUA, alaturi de tatal ei, unde si studiaza. De altfel, Andreea Antonescu spunea, in urma cu putin timp, ca a asteptat pana acum sa faca botezul fetitei celei mici, pentru a putea fi prezenta si fiica ei din prima casatorie. Sienna s-a asortat perfect cu mama ei, dar si cu sora ei mai mica. Fata a purtat o rochie roz, scurta, si o pereche de sandale cu platforma. Fericita mamica a ales tot o rochie roz, lunga, pentru slujba de botez si tot in roz a fost imbracata si micuta Venice atunci cand a ajuns la biserica.

Din fotografiile postate de Andreea Antonescu pe retelele de socializare se vede ca fiica ei cea mare este deja mai inalta decat ea si se transforma intr-o domnisoara superba. La petrecere, cantareata a avut o rochie scurta, de culoare gri, iar fiica ei cea mare a optat pentru o alta rochita roz.

Cat despre meniul pe care l-au servit invitatii de la botez, Andreea Antonescu dezvaluia, in urma cu cateva zile, ca a ales sa combine preparate sofisticate cu unele traditionale la petrecerea in cinstea micutei ei.

FOTO: Facebook

Pentru mai multe articole interesante, urmareste-ne pe pagina de Facebook Copilul.ro

Taguri Botez fetita Andreea antonescu Nasi botez

Articole recomandate

Citeste si despre