Cum a devenit Horia Brenciu tata de baiat: "Pe Toma l-am infiat inainte de a veni pe lume"

/ / Modificat: 2020-01-09
Cum a devenit Horia Brenciu tata de baiat:

Horia Brenciu este un familist convins. Artistul este casatorit cu Alice Dumitrescu si are 4 copii. Doi sunt ai sotiei sale, unul este este rodul iubirii lui cu Alice si mai are unul adoptat.

Este vorba despre micutul Toma, acum in varsta de 5 ani. Horia Brenciu a marturisit ca a inceput toate demersurile de a-l infia inca de dinainte ca micutul sa vina pe lume. Iar procedurile pentru adoptie au durat trei ani.

Horia Brenciu a povestit cum le-a cunoscut pe cele doua fiice ale sotiei sale, pe care le iubeste ca si cum ar fi ale sale.

"Alice era gravida cu Maria, iar Andreea avea 8 ani. Cand am devenit tatal lor oficial, Maria avea 7 ani si Andreea, 15 ani. Imi spun si Horia si tati, dar si tato. Acum, Maria are 20 de ani, Andreea, 28 de ani. In 2012, pe 1 noiembrie a venit pe lume fetita noastra, Mina, care are 7 ani si dragul nostru Toma va saluta la cei 5 ani ai lui," a spus artistul, intr-un interviu pentru Eugenia Voda, la TVR 1, pentru emisiunea "Profesionistii," in decembrie 2019.

Cum l-a adoptat pe Toma

Cantaretul a dezvaluit si cum a devenit tatic de baietel. 

"Auzisem de la niste cunostinte de familie despre o tanara domnisoara care vrea sa avorteze si atunci am facut toate demersurile. Am zis, "Nu-l avorteaza, il vrem noi!" Sotia mea a fost cu ea peste tot. Era minora. I-am asigurat toate elementele unei nasteri normale. Dupa ce a nascut, Alice l-a adus acasa. Am facut toate hartiile necesare si a devenit fiul nostru," a dezvaluit Horia Brenciu la "Profesionistii.

Horia Brenciu nu si-a ascuns dorinta de a mai adopta inca un copil, dar nu a inceput inca demersurile.

"Si Toma a venit la noi fara sa cautam neaparat un copil. Dumnezeu ni l-a dat printr-un concurs de imprejurari favorabile. Atunci am inteles, o data-n plus, ca, daca ti-e dat sa primesti ceva, totul se poate implini," a mai afirmat cantaretul.

Pentru mai multe articole interesante, urmareste-ne pe pagina de Facebook Copilul.ro

Taguri Horia brenciu Adoptie

Articole recomandate

Citeste si despre