Cu ce complexe se confrunta Adela Popescu, dupa trei sarcini: "Nu mai arat asa cum mi-as dori"

/ / Modificat: 2023-12-29
Cu ce complexe se confrunta Adela Popescu, dupa trei sarcini:

Pana la 37 de ani, Adela Popescu a devenit mama de 3 ori, iar baietii ei nu o lasa sa se plictiseasca deloc. Chiar daca si-a revenit relativ repede dupa fiecare sarcina, vedeta recunoaste ca nu mai arata ca inainte sa aiba copii.

Extrem de sincera si asumata cu fanii ei, Adela Popescu a vorbit mereu deschis despre schimbarile prin care a trecut corpul ei, dupa cele trei sarcini, urmate de nasteri naturale si alaptare prelungita.

De curand, actrita a vorbit despre modificarile pe care le-a facut in ceea ce priveste stilul de viata, pentru a reveni la forma fizica la care se simte bine. Sotia lui Radu Valcan nu a ascuns niciodata faptul ca este o gurmanda si ca ii place mancarea buna. Cu toate acestea, incearca sa se abtina de la anumite preparate si sa faca mai mult sport, dupa cum a marturisit chiar ea.

"Vreau sa va fac o marturisire. De foarte mult timp nu mai arat asa cum mi-as dori sa arat. In ultimii ani, sunt mult mai indulgenta cu corpul meu, mai intelegatoare, stiu prin ce schimbari a trecut, ii multumesc ca mi-a tinut copilasii si mi i-a facut sanatosi. Nu ma consider mandra de corpul meu, asa cum vad anumite fete pe Instagram. De aceea, trag tare acum, mi-am propus sa fac sala din moment ce am mai mult timp. Merg de trei ori pe saptamana la sala si incerc sa am grija ce mananc", spunea vedeta, intr-un interviu pentru revista Viva!

Adela Popescu, mai sincera ca niciodata

Mereu volubila, mereu cu zambetul pe buze si pusa pe glume, Adela Popescu pare genul de femeie mandra de tot ce a realizat, chiar daca asta vine la pachet si cu anumite “costuri”. Actrita a vorbit mai sincer ca niciodata despre lupta ei pentru a se uita cu mandrie si in oglinda, nu doar in jurul ei.

"Am zile in care nu reusesc sub nicio forma (n.r.: sa se abtina de la mancare), pentru ca sunt o mare gurmanda, dar incerc, ma straduiesc fiindca simt ca o sa vina o vreme cand imi va parea rau ca in anii in care puteam sa arat exceptional nu am facut un mic efort sa arat exceptional. Intr-adevar, corpul meu, mostenirea de la mama, m-a ajutat sa fiu slaba si in parametri. Eu acum ma refer la ce stiu eu, cum arata abdomenul, cum arata anumite locuri din corpul meu, care sunt departe de a fi perfecte. Ma straduiesc si i-am promis lui Radu ca la vara va fi mandru de mine pe plaja. Sper sa ma tin de cuvant", a mai punctat actrita.

FOTO: Facebook

Pentru mai multe articole interesante, urmareste-ne pe pagina de Facebook Copilul.ro

Taguri Sarcina Adela popescu copii

Articole recomandate

Citeste si despre