Cea de-a doua sarcina a Andreei Balan i-a purtat ghinion. Penalizata drastic de sefii ei

/ / Modificat: 2018-11-29
Cea de-a doua sarcina a Andreei Balan i-a purtat ghinion. Penalizata drastic de sefii ei

Andreea Balan a patit-o rau de tot dupa ce a dat marea veste ca astepta cel de-al doilea copil. Vedeta a facut anuntul in cadrul unui pictorial pentru revista "Unica".

In urma cu cateva saptamani, insa, cand a incasat salariul de la Antena 1, unde este jurat in cadrul emisiunii "Te cunosc de undeva", a avut o mare surpriza. Sefii au penalizat-o cu 3.000 de euro.

”I-au taiat, fara sa stea la discuţii, 3000 de euro. I-au trimis o notificare in care au anuntat-o ca este amendata pentru ca a auntat ca este insarcinata in revista Unica. Pe sefii ei i-a enervat ca nu a anuntat in trust, asa ca, fara sa stea pe ganduri, au ars-o la buzunare,” a spus o sursa din Antena 1.

Mai mult decat atat, in ciuda faptului ca Andreea a incercat sa vorbeasca cu superiorii sai, vedeta s-a lovit de un zid de tacere si de intransigenta.

”Sefii din Antena nici nu au vrut sa auda ce are de zis Andreea. I-au spus ca a incalcat contractul, nu i-a interesat deloc ca este insarcinata, ca poate are nevoie de banii aceia, nimic. I-au trimis notificarea, i-au luat banii, nu au lasat-o sa vorbeasca”, ne-a mai spus sursa noastra, revoltata de cele intamplate cu vedeta insarcinata.

Pentru mai multe articole interesante, urmareste-ne pe pagina de Facebook Copilul.ro

Taguri Andreea balan Andreea balan copii Andreea balan insarcinata

Articole recomandate

Citeste si despre