Vacanta inedita pentru Mirela Vaida si familia sa. Ce surprize le-a pregatit copiilor

/ / Modificat: 2022-08-21
Vacanta inedita pentru Mirela Vaida si familia sa. Ce surprize le-a pregatit copiilor

Mirela Vaida a ales o destinatie speciala pentru vacanta de vara in acest an: Egiptul. Artista a facut bagajul si a plecat cu sotul, Alexandru Vaida, si cu cei trei copii ai lor intr-o tara controversata, dupa incidentul cu atacurile rechinilor. Chiar daca au facut rezervare chiar in Hurghada, nu le-a pasat, insa, de nimic si au decis sa nu renunte la vacanta. Si au toate motivele sa se bucure ca nu au facut-o.

Mirela Vaida le-a pregatit o multime de surprize copiilor ei, Vladimir, Carla si Tudor. Au mers cu ATV-urile in desert, au calarit camile si cai, au mers la snorkeling si au adunat amintiri si experiente uimitoare.

„Putem spune, fara doar si poate, ca am experimentat tot ce se putea in vacanta: am vazut inotand delfinii, am facut snorkeling, am facut baie intr-o laguna superba in apele Marii Rosii, ne-am dat in tobogane cu apa, am fost in safari cu camile, cai si ATV-uri, de-a lungujl coastei, am mancat kufta, am vazut dansuri traditionale si ne-am uitat la stele si planete prin telescop (am vazut planetele Jupiter si Saturn)”, a scris Mirela Vaida intr-o postare pe pagina sa de Facebook.

Intreaga familie s-a bucurat din plin de vacanta, dar poate cel mai mult fiul cel mare al Mirelei, Vladimir, care a sarbatorit implinirea varstei de 6 ani in Egipt.

De ce a refuzat ideea unei vacante pe litoralul romanesc

Multi poate se intreaba de ce Mirela Vaida si sotul ei au plecat atat de departe cu copiii. Vedeta TV a explicat recent ca nu considera ca litoralul romanesc are ce sa-i ofere, din orice punct de vedere.

„La Mamaia nu am sa merg. Si nu cred ca o sa mai ajung vreodata. Nu are ce sa-mi ofere Mamaia, din pacate, nici ca servicii, nici ca nimic altceva. La banii pe care ii dai in Mamaia pentru 2-3 nopti, te duci linistit in orice tara calda si stai o saptamana la ultra all-inclusive”, a marturisit Mirela Vaida.

Vacanta din Egipt nu este singura din aceasta vara. Dupa plecarea cu copiii, Mirela planuieste o vacanta in doi, numai cu sotul ei.

„Imi propun sa mai plecam 2-3 zile in Italia, pentru ca e tara noastra preferata si ne simtim foarte bine acolo”, a spus Mirela Vaida, pentru Fanatik.

FOTO: Facebook

Pentru mai multe articole interesante, urmareste-ne pe pagina de Facebook Copilul.ro

Taguri Vacanta cu familia Vacanta copii

Articole recomandate

Citeste si despre