Ce se intampla cu Irinuca, fiica Monicai Gabor, dupa despartirea de Mr. Pink. Irinel Columbeanu face lumina

/ / Modificat: 2021-08-12
Ce se intampla cu Irinuca, fiica Monicai Gabor, dupa despartirea de Mr. Pink. Irinel Columbeanu face lumina

Despartirea dintre Monica Gabor si iubitul ei chinez, Mr. Pink, tine primele pagini ale publicatiilor din tara. In timp ce fosta sotie a lui Irinel Columbeanu s-a afisat impreuna cu surorile ei in Dubai, toata lumea se intreaba ce se intampla acum cu Irinuca, dupa ce fetita, desi aflata in custodia tatalui dupa divort, a stat in ultimii ani in SUA, la mama ei.

Irinel Columbeanu a facut primele declaratii despre Irinuca si a dezvaluit ce i-a spus aceasta dupa despartirea Monicai Gabor de Mr. Pink.

Am vorbit cu Irina, fiica mea. Este bine fata, continua sa scrie la carte, asta mi-a spus. Nu doresc sa dezvalui unde se afla in prezent, important este ca e bine si atat. Nu cred ca vine in Romania vara aceasta - sursa Impact.ro

Irinel Columbeanu a primit cu surprindere vestea despartirii dintre fosta sa sotie si iubitul chinez, pentru ca nimic nu parea sa anunte ruptura. Omul de afaceri chiar s-a aflat in urma cu ceva timp in SUA, unde a petrecut timp cu fiica sa, dar si cu fosta sotie si partenerul ei.

Nu am vorbit deloc cu Monica dupa ce s-a aflat vestea. M-am gandit mult la chestia asta, ma framanta situatia in sine! Nu am inca un program stabilit pentru vara aceasta cu fetita. Eu nu cred ca este nevoie sa o ajute cineva pe Monica in aceasta situatie, ea o sa se descurce singura din cate o cunosc. Nu este vorba de ambitie de fier in aceasta situatie, Monica este o femeie foarte temperamentala.

Monica Gabor nu a confirmat oficial separarea

Vestea despartirii intre Monica Gabor si Mr. Pink a fost data de surse apropiate fostului model. Desi fosta doamna Columbeanu nu a confirmat si nu a infirmat informatiile, prezenta ei in Dubai alaturi de sora ei, Ramona, o vacanta pe care cele doua au facut-o impreuna in insula greceasca Mykonos, dar mai ales faptul ca multe fotografii din trecut cu Mr. Pink au disparut de pe conturile de socializare ale Monicai par sa confirme ruptura.

Taguri Custodie copil Custodie copil

Articole recomandate

Citeste si despre