Ce obicei a mostenit Printul George de la bunica sa, Diana. Si tatal sau face la fel

/ / Modificat: 2018-11-26
Ce obicei a mostenit Printul George de la bunica sa, Diana. Si tatal sau face la fel

Fiul cel mare al Ducilor de Cambridge, Printul George, se pare ca va avea de suferit de Craciun. Micutul a mostenit un obicei de la bunica sa, Diana, care l-ar putea lasa fara cadou.

Pentru ca nu are rabdare sa deschida darurile de la Mos Craciun atunci cand spune traditia casei regale, micutul George, in varsta de cinci ani, s-ar putea sa gaseasca ciorapelul plin cu carbuni. Asta patesc cei care umbla la cadouri mai devreme.

Conform revistei Marie Claire, acest obicei il are si Printul William, tatal lui George. Acesta l-a invatat de la mama lui, Printesa Diana, care nici ea nu avea rabdare sa vina Craciunul si cauta cu mult timp inainte darurile prin casa.

De mai bine de doua decenii, familia regala petrece Craciunul si Anul nou la Sandringham House, casa de la tara a Reginei, foarte speciala pentru aceasta pentru ca aici a murit tatal ei, regele George al VI-lea.

Acestia se bucura de cadouri in Ajun, imediat dupa ce se serveste ceaiul, la ora 17 si nimeni nu are voie sa incalce aceasta regula.

Pentru mai multe articole interesante, urmareste-ne pe pagina de Facebook Copilul.ro

Taguri Familia regala britanica Printul george

Articole recomandate

Citeste si despre