De ce membrii regali nu au un nume de familie. Ce titluri folosesc copiii lui Kate Middleton la scoala

/ / Modificat: 2023-03-08
De ce membrii regali nu au un nume de familie. Ce titluri folosesc copiii lui Kate Middleton la scoala

Membrii familiei regale nu au un nume de familie. George, Charlotte și Prințul Louis, cei trei copii ai lui Kate Middleton si ai printului William, sunt cunoscuti pur si simplu ca George Wales, Charlotte Wales și Louis Wales de către prietenii lor de la școală, dar și de către profesori.

La fel printii William si Harry, ei au preluat numele Regelui Charles, care a fost print de Wales. La scoala, George Charlotte și Prințul Louis nu sunt numiti dupa titlurile lor regale si nici nu beneficiaza de un tratement special. Ei pot fi cunoscuți și după numele casei lor, cum ar fi Windsor, care poate fi diferit de numele lor de familie, cum ar fi Mountbatten-Windsor.

Ce face printul Louis imediat dupa ce vine de la scoala 

Printul Louis a demonstrat in repetate randuri ca este un copil foarte energic. Chiar Kate Middleton a marturisit ca micutul sau nu sta locului o secunda. De fiecare data cand vine de la scoala, el are o cerinta speciala. 

Kate Middleton a făcut recent o dezvăluire despre Prințul Louis, fiul său cel mic care luna viitoare va împlini cinci ani.

Micuțul Prinț Louis simte nevoia să se relaxeze după o zi de lecții petrecând timp afară. Ea a spus: „Louis vine acasă și spune: Vreau să stau afară!”.

Prințul Louis a demonstrat la cele mai recente apariții cât e de energic, uneori a pus-o în dificultate pe Kate Middleton cu reacțiile lui, însă Prințesa de Wales mereu a controlat situațiile. 

Pentru mai multe articole interesante, urmareste-ne pe pagina de Facebook Copilul.ro

Taguri Kate middleton copii Kate middleton Familia regala britanica

Articole recomandate

Citeste si despre