Ce cadou vrea sa-i faca Alexandru Papadopol fiicei sale, dupa despartirea de Ioana Ginghina

/ / Modificat: 2019-06-18
Ce cadou vrea sa-i faca Alexandru Papadopol fiicei sale, dupa despartirea de Ioana Ginghina

Saptamana aceasta, Ioana Ginghina si Alexandru Papadopol vor semna actele de divort in fata notarului, dupa un mariaj de 12 ani.

Cei doi au de impartit o vila in valoare de 200.000 de euro, achizitionata la inceputul mariajului.

Dupa ce timp de trei luni de zile nu a vorbit cu fiica sa, actorul a decis sa-i doneze partea sa de casa si va plati pensie alimentara.

Alexandru Papadopol ii doneaza vila fiicei sale

"Alexandru si Ioana trebuie sa se puna de acord asupra pensiei alimentare, a programului de vizitare al fiicei lor si asupra impartirii bunurilor etc. S-ar putea sa se vada zilele astea, ca sa discute despre pretentiile pe care le are fiecare, dar la fel de bine s-ar putea ca lucrurile sa se transeze in fata notarului. Papi se gandeste sa ii lase Ruxandrei partea lui din vila, pentru ca Ioana si fetita sa poata locui in continuare acolo. Din cate stiu, custodia va fi comuna, oricum el isi doreste sa petreaca mai mult timp cu fiica sa si se bazeaza si pe ajutorul bunicilor, adica al parintilor lui.

Ramane de vazut cum se vor intelege in privinta divortului, dar important e ca amandoi se gandesc la binele copilului", au declarat, pentru Libertatea, persoane din anturajul lui Papadopol.

Pentru mai multe articole interesante, urmareste-ne pe pagina de Facebook Copilul.ro

Taguri Ioana ginghina Ioana ginghina divort Alexandru papadopol

Articole recomandate

Citeste si despre