Cantareata Angela Rusu si fiica sa, Larisa, insarcinate in acelasi timp

/ / Modificat: 2021-01-12
Cantareata Angela Rusu si fiica sa, Larisa, insarcinate in acelasi timp

Cantareata Angela Rusu a dezvaluit ca este insarcinata pentru a treia oara. Artista a marturisit ca ea si sotul sau Marius isi doreau foarte mult un copil, iar marea minune nu a intarziat sa apara. 

„Am ramas insarcinata. Sunt insarcinata in 4 luni jumatate, adica in 18 saptamani. Mi se pare corect, ok, firesc si normal sa aflati de la mine ceea ce se intampla cu viata mea. Aceasta e cea mai mare minune pe care o asteptam de ani de zile! Am avut si evenimente, pot sa cant in continuare, nu am greturi, nu am nici un alt disconfort”, a marturisit artista de muzica populara. 

Pentru a ramane insarcinata, Angela Rusu, in varsta de 46 de ani, a apelat la fertilizare in vitro. A fost o surpriza pentru intreaga familie, iar bucuria este acum la dublu, caci si Larisa, fiica cea mare a artistei, este insarcinata. Diferenta dintre bebelusi este de numai cinci saptamani.

„Traim bucuria la dublu. Anul acesta voi fi si bunica, si mama. Larisa este insarcinata cu cinci saptamani inaintea mea. Eu voi naste in iunie, la inceput, iar ea, in aprilie-mai, va naste natural. Fiicele noastre vor creste si se vor putea juca impreuna”, a declarat Angela Rusu pentru Click!

Angela a dezvaluit ca va aduce pe lume o fetita, care se va numi Maria. „O sa o cheme Maria, o sa fie fetita. Noua ne place foarte mult numele Mariuca, este un nume pur românesc, traditional”, a spus Angela.

Pentru mai multe articole interesante, urmareste-ne pe pagina de Facebook Copilul.ro

Taguri Cantareata

Articole recomandate

Citeste si despre