Cabral, probleme cu fiica cea mare: E suparata pe mine. Nu comunica cu mine

/ / Modificat: 2021-05-28
Cabral, probleme cu fiica cea mare: E suparata pe mine. Nu comunica cu mine

Cabral si Andreea Ibacka vor fi parinti din nou. Prezentatorul TV a dat marea veste in urma cu cateva zile. Sotia lui este insarcinata in cinci luni si inca nu au aflat sexul bebelusului. 

Cabral a marturisit ca nu au aflat sexul viitorului bebelus, pentru ca nu i-a interesat. Important pentru ei acum este faptul ca sarcina decurge bine. 

 „Mi-a venit sa urlu cand am aflat ca voi fi iar tatic, eram la o terasa si nu putem sa tip. Eu cred ca cu asta ramanem in viata, cu copiii. Nu cu case, masini. Nu ne-a intersat pana acum sexul copilului, de aceea nu am aflat. Probabil ca o sa ne intereseze la un moment dat. Eu sunt obisnuit cu fetele, asa ca mi-as dori sa fie tot fata. Ce-o fi, sanatos sa fie! Dar mi-e teama de necunoscut. Vad si eu baietii prin parc cum se manifesta. Mi s-a spus ca e foarte agitat bebelusul, face scandal mare acolo inauntru. Andreea are o aplicatie care ii arata cat de mare e bebelusul din burtica. Acum e cat un ou”, a declarat Cabral, la emisiunea „Vorbeste lumea”, de la Pro TV.

Cea care nu a avut insa nicio reactie la aflarea vestii ca va avea inca un fratior sau o surioasa este fiica adolescenta a lui Cabral, din casnicia sa anterioara cu Luana Ibacka. Prezentatorul TV a dezvaluit ca fiica lui, Inoke, este suparata pe el si nu ii vorbeste. In schimb, Namiko, in varsta de 2 ani, este foarte nerabdatoare si abia asteapta ca bebelusul sa vina pe lume. 

„Namiko e nerabdatoare, intreaba in fiecare dimineata cand vine copilul. I-a dat si nume, daca e fata Petunia, daca e baietel e Taz”, a mai spus Cabral. Din pacate insa, fiica cea mare a prezentatorului, Inoke, este la varsta adolescentei si refuza de ceva timp sa mai vorbeasca cu tatal sau. „Fata cea mare e suparata pe mine, are 19 ani. Nu comunica cu mine. Stie ca voi deveni iar tatic, a aflat. Nu a avut nici o reactie insa, ea e in perioada aceea dificila. Asteptam!”, a adaugat Cabral.

Pentru mai multe articole interesante, urmareste-ne pe pagina de Facebook Copilul.ro

Taguri Fetita cabral

Articole recomandate

Citeste si despre