Atac la Simona Gherghe dupa publicarea unei poze cu baietelul sau

/ / Modificat: 2019-05-20
Atac la Simona Gherghe dupa publicarea unei poze cu baietelul sau

Simona Gherghe a fost criticata dur pe internet, dupa ce a publicat o fotografie cu baietelul sau, nascut pe 9 mai, in scaunul auto. Alaturi de fotografie, aceasta a scris si un mesaj despre cum a ales scaunul pentru bebelusi.

"Primul drum al lui Vlad cu masina a fost de la maternitate, acasa! 🤦‍♀️ Si nu va spun cate emotii… Pentru ca, atunci cand alegi scoica/scaunul auto, nu ai cum sa mergi cu nou-nascutul sa-l probeze. Te uiti dupa referintele de pe net, te interesezi pe la prieteni, ai grija sa fie si cochet si speri sa ai noroc!

Am stat cu inima-n gat pana am ajuns acasa, avand in minte plansetele Anei, la prima ei calatorie. Ei, in cazul lui Vlad, lucrurile s-au asezat perfect", este mesajul pe care l-a transmis.

View this post on Instagram

Primul drum al lui Vlad cu masina a fost de la maternitate, acasa! 🤦‍♀️ Si nu va spun cate emotii... Pentru ca, atunci cand alegi scoica/scaunul auto, nu ai cum sa mergi cu nou-nascutul sa-l probeze. Te uiti dupa referintele de pe net, te interesezi pe la prieteni, ai grija sa fie si cochet si speri sa ai noroc! Am stat cu inima-n gat pana am ajuns acasa, avand in minte plansetele Anei, la prima ei calatorie. Ei, in cazul lui Vlad, lucrurile s-au asezat perfect. Am ales, pentru el, scaunul auto rotativ 360 Chicco AroundU Isize, cu Isofix, cu insertie de nou-nascut. S-a potrivit perfect, chiar daca Vlad e micut, are 2.300kg, nu i-a alunecat capul in nicio parte, nu l-au deranjat centurile, are o pozitie foarte buna de somn, de altfel a si dormit tot drumul. Plus ca e foarte usor de asezat bebelusul, pentru ca se roteste in ce directie vrei. Asa ca il recomand cu drag! Am vazut pe site-ul www.chicco.ro ca e si redus, ca pret, cu vreo 30 la suta, saptamana aceasta! #chiccoromania #chicco.ro #chiccokids #magazinechicco @chicco.ro

A post shared by Simona Gherghe (@simgherghe) on May 16, 2019 at 4:19am PDT

Mamicile, insa, au luat atitudine si au criticat-o aspru pe vedeta.

"Ma lasati ca scrie 0 luni, cum sta copilul in poza sincer nu e deloc bine🙊 chiar nu judecam putin, un nou nascut in sezut", a comentat o mamica.

Ce i-a raspuns Simona Gherghe

Polemica a continuat pentru ca vedeta a fost deranjata de mesaj si i-a raspuns mamicii care a criticat-o.

"E foarte interesant cum unele mame de pe net sar la gatul altora si par mai specialiste decat un producator care face articole de copii de vreo 60 de ani… Dar ca sa stati linistita, copilul nu sta deloc in sezut."

"Nu sar deloc, daca dvs considerati ca tot ce e la moda e si bun, cu Dumnezeu inainte. Articolele astea moderne unde se vinde practic numele, ca na asa e, pentru bani facem orice, pentru ca aveti o influenta asupra unora, asta nu inseamna ca e si normal si bun. De fapt ce mai e normal in ziua de azi? Daca spune un om de la tv ceva, e sfant 🙊🤣vai vai. Fortati lucrurile", i-a raspuns femeia.

Pentru mai multe articole interesante, urmareste-ne pe pagina de Facebook Copilul.ro

Taguri Simona gherghe Simona gherghe baietel Simona gherghe copil

Articole recomandate

Citeste si despre