Andreea Balan, noi dezvaluiri despre despartirea de sotul sau: "A vrut sa aiba alta viata"

/ / Modificat: 2020-03-30
Andreea Balan, noi dezvaluiri despre despartirea de sotul sau:

Dupa ce  avut o singura aparitie publica in care a vorbit despre despartirea sa de sotul sau, actorul George Burcea, Andreea Balan a mai facut cateva precizari despre casnicia care s-a sfarsit dupa doar 6 luni de la nunta. 

Intrebata de fanii sai de ce nu a luptat sa ramana impreuna cu sotul sau, aceasta a marturisit ca tatal fetilor sale nu si-a mai dorit sa formeze o familie si i-a spus ca nu o mai iubeste.

"Nu ai cum sa salvezi sau sa lupti pentru cineva care nu vrea sa mai fie acolo si vrea altceva. Sau cineva care este intr-o zona cu niste traume si nu vrea sa fie ajutat. George nu si-a dorit acest lucru, prin urmare despartirea a fost inevitabila. Nu am mai avut ce sa salvez. El a vrut sa aiba alta viata. In viata in care era cu noi nu se mai regasea si se simtea nefericit," a dezvaluit Andreea Balan in cel mai recent vlog publicat pe cananul ei de YouTube.

"Urmeaza sa depun actele de divort"

Cantareata a afirmat ca unul dintre motivele care au dus la separare a fost si faptul ca sotul sau proiecta traumele lui din trecut in casnicia lor. Iar o impacare este imposibila.

"Multi dintre voi mi-ati scris ca va doriti ca eu si George sa ne impacam. Din pacate, nu se mai poate acest lucru. Deja am trecut de punctul in care se mai putea repara ceva. Urmeaza sa depun actele de divort. 90 la suta dintre lucrurile scrise in presa sunt adevarate," a mai spus Andreea Balan.

Ea a mai explicat ca vrea sa isi protejeze cele doua fetite, Ella si Clara, acesta fiind si motivul pentru care nu poate dezvalui toate momentele neplacute care s-au petrecut intre ea si sotul sau.

"Nu vreau ca fetele noastre sa afle toate lucrurile urate care s-au intamplat intre noi (..) El la un moment dat s-a schimbat. Din motivele pentru care le-ati auzit in presa. De acolo lucrurile au degenerat, iar eu in trei luni m-am trezit ca nu mai am familie," a mai adaugat Andreea.

Pentru mai multe articole interesante, urmareste-ne pe pagina de Facebook Copilul.ro

Taguri Andreea balan Despartire George burcea

Articole recomandate

Citeste si despre