Andreea Balan, despre cel mai greu an al ei: "Existenta mea pe acest pamant a fost pusa sub semnul intrebarii"

/ / Modificat: 2019-12-30
Andreea Balan, despre cel mai greu an al ei:

Andreea Balan a tras linie si a facut bilantul anului care sta sa plece. Cantareata a devenit pentru a doua oara mama, dar bucuria i-a fost umbrita de cel mai greu moment din viata sa, fiind la un pas de moarte.

La cateva minute dupa ce fetita sa, Clara Maria, a venit pe lume, artista a suferit un stop cardio-respirator pe masa de operatie. Medicii au resuscitat-o timp de un minut si au readus-o la viata. Si asta nu a fost tot. Dupa cezariana, Andreea Balan a mai suportat inca doua operatii, in decurs de doua saptamani.

"Existenta mea pe acest pamant a fost pusa sub semnul intrebarii"

La 9 luni de la aceea intamplare, Andreea Balan recunoaste ca acest an a fost unul foarte greu pentru ea si familia ei.

"2019 a fost pentru mine un an extrem de greu, atat emotional cat si fizic. Un an in care existenta mea pe acest pamant a fost pusa sub semnul intrebarii pentru cateva ore.Am trecut de la extaz la agonie si invers. Incidentul neprevazut de la nasterea Claritei, in care inima mi s-a oprit pentru cateva secunde, mi-a aratat cat de fragili suntem si cum putem printr-un accident sa nu mai fim.Desi am aratat numai zambete publicului, mi-a fost foarte greu sa imi revin fizic si psihic, am avut nevoie de consiliere si chiar si asa, in momentul actual nu pot accepta o situatie," a scris Andreea Balan pe pagina sa de Facebook.

Asteapta vacanta cu familia

Anul s-a incheiat cum nu se poate mai frumos pentru cantareata. In septembrie si-a botezat cea de-a doua fetita si a devenit sotia lui George Burcea, decizie pe care a luat-o pe patul de spital. 

"Pentru noul an imi doresc sa fac niste lucuri foarte mari la care visez de mult timp. Sper sa avem sanatate ca sa le putem face pe toate," a mai scris artista, care se pregateste pentru prima vacanta alaturi de sotul sau si cele doua fetite.  

Taguri Andreea balan Fetita

Articole recomandate

Citeste si despre