Andreea Balan a facut anuntul: Nu mai este impreuna cu sotul sau

/ / Modificat: 2020-02-26
Andreea Balan a facut anuntul: Nu mai este impreuna cu sotul sau

Andreea Balan si sotul sau, actorul George Burcea, nu mai formeaza un cuplu. Artista a pus punct zvonurilor care spuneau ca s-a despartit de tatal fetitel sale. Ea a facut anuntul pe pagina sa de Instagram.

"Nu suntem impreuna"

Andreea Balan a raspuns mesajului primit de la un fan pe retelele de socializare."Nu s-ar mai scrie si o sa inceteze toata valva asta daca faci o declaratie, scurta si la obiect, punct. Suntem impreuna, nu divortam sau relația trece printr-un impas, rog sa ne respectati intimitatea, Nu crezi?? Oricum, multa sanatate va doresc," i-a scris o persoana in mediul online.

Cantareata a dat un raspuns scurt, dar care a clarificat situatia.

"Nu suntem impreuna. (...) Adevarul e in toata presa," a scris Andreea Balan.

George Burcea s-a mutat in uram ca cateva zile din casa sotie sale si a lasat-o singura cu cele doua fetite.

Ultima lovitura primita de Andreea Balan a fost cand presa a scris ca sotul sau a fost prins drogat la volan, pe data de 21 februarie. Se pare ca aceasta era filat de mai mult timp de politisti.

"Barbatul a fost testat cu aparatul Drugtest, rezultatul indicand o valoare pozitiva pentru consumul de substante psihoactive. Persoana in cauza a fost transportata la o unitate spitaliceasca din Bucuresti in vederea prelevarii de mostre biologice de sange si urina. In cauza se efectueaza cercetari in cadrul unui dosar penal sub aspectul savarsirii infractiunii de conducerea unui autovehicul sub influenta substantelor psihoactive," a fost comunicatul emis de IPJ Ilfov. 

Pentru mai multe articole interesante, urmareste-ne pe pagina de Facebook Copilul.ro

Taguri Andreea balan George burcea Despartire

Articole recomandate

Citeste si despre