Andra asteapta cel de-al treilea copil? Ce spune sotul acesteia

/ / Modificat: 2018-11-02
Andra asteapta cel de-al treilea copil? Ce spune sotul acesteia

Andra si Catalin Maruta formeaza unul dintre cele mai solide cupluri din showbizul romanesc. Cei doi se bucura de doi copii reusiti, un baietel, David si o fetita, Eva. Cei doi nu spun, insa, "nu" unui nou membru in familie.

De ceva timp circula zvonul ca Andra ar fi insarcinata cu cel de-al treilea copil. Pozele publicate de cantareata pe retelele de socializare par sa indice acest lucru, dar si hainele mai largi pe care le poarta, in incercarea de a-si ascunde burtica. 

Fanii asteapta ca in curand Andra sa faca anuntul cel mare, mai ales dupa ultima fotografie postat de cantareata. 

andra sarcina

"Hai cu vestea ca esti insarcinata!" "E baietel?" "Si eu cred asta. in ultimul timp isi face poze doar de la brau in sus. Sa fie intr-un ceas bun, daca este asa."Burtica aia ascunde vreo surpriza?" "Si eu cred ca este insarcinata. Spre deosebire de altele care au anuntat sarcina la 4-5 luni, ea vrea sa apara direct cu copilul. Nu-i rau nici asa. Sa fie sanatosi ca asta e cel mai important."Noi zambim o data cu tine si da-ne vestea ca ati programat inca un bebe. Asa se vede de-afara."

Acestea sunt cateva din comentariile pe care le-au facut fanii Andrei. 

Mai vor un copil

Sotul artistei, Catalin Maruta, nu ascuns faptul ca isi mai doresc in copil, inca de anul trecut, din octombrie.

"Ne plac foarte mult copiii si ne dorim o familie mare. Andra provine dintr-o familie numeroasa, eu sunt singur la parinti, dar ne dorim si ne-am bucura sa mai avem un copil," a spus Catalin Marunta.

Pentru mai multe articole interesante, urmareste-ne pe pagina de Facebook Copilul.ro

Taguri Andra gravida Andra Copil Sarcina

Articole recomandate

Citeste si despre