Anca Serea, pregatita pentru al saptelea copil

/ / Modificat: 2020-12-08
Anca Serea, pregatita pentru al saptelea copil

Anca Serea, numita mamica eroina a showbizului romanesc, a marturisit ca isi doreste sa devina mamica pentru a saptea oara. Vedeta a povestit ca isi dorea o familie numeroasa inca din copilarie, avand drept model educatoarea de la gradinita.

”L-as mai face si pe al saptelea si cred ca o sa-l mai fac. De mica imi doream sa fiu invatatoare, de fapt imi doream sa fiu educatoare pentru ca am avut o doamna educatoare la gradinita si imi doream sa fiu ca ea, sa lucrez cu copii. Toate vecinele mele ma rugau sa stau cu copiii lor cand eram mica si mi-a placut sa petrec timp cu ei” , a declarat Anca Serea intr-un interviu La Maruta.

”A fost o copilarie foarte frumoasa, pot sa zic ca nu am avut una perfecta. Am mers la gradinita in curtea bisericii si am avut asa o copilarie ca din carti, foarte simpla” , a spus prezentatoarea TV.

Anca Serea revine pe micul ecran

Anca Serea va reveni la pupitrul stirilor dupa o luna pauza in care s-a dedicat celor sase copii. Bruneta va prezenta rubrica sportiva alaturi de Florin Caruceru, in cadrul celui mai important jurnal de la Prima TV, Focus 18.

„Incepand cu 11 decembrie, ne vedem la stirile din sport. Cu mare bucurie si emotii, din nou la Prima TV. M-am intors la stiri in primul rand datorita oamenilor. De Prima TV ma leaga amintiri de nepretuit si de neuitat! Va multumesc dragi colegi. Din 7 decembrie ne vedem intr-o noua formula, dintr-un nou studio si in format hd. impreuna cu Florin Caruceru voi prezenta stirile sportive la Prima TV. Toate noutatile din domeniu vor fi relatate dintr-un unghi obiectiv, focusat pe eroii sportivi ai zilei, ultimele rezultate, noutatile despre sportivii romani.

Toate competitiile de amploare vor fi prezentate in fiecare zi in cel mai important jurnal de la Prima TV. Astfel, telespectatorii vor afla cele mai noi stiri din fotbal, handbal, tenis, formula 1, baschet si nu numai”, a scris Anca Serea in mediul online.

Pentru mai multe articole interesante, urmareste-ne pe pagina de Facebook Copilul.ro

Taguri Copii adorabili

Articole recomandate

Citeste si despre