Adelina Pestrita isi face griji pentru fiica ei. "Pe noi ne-a cam luat valul, dar e periculos pentru un copil"

/ / Modificat: 2019-11-05
Adelina Pestrita isi face griji pentru fiica ei.

Adelina Pestritu este una dintre cele mai urmarite vedete din Romania in mediul on-line.  Are o comunitate de peste 3 milioane de oameni, dintre care 1,2 milioane doar pe Instagram. 

Iar pozele de familie i-au adus cele mai multe like-uri, mai ales cele cu fetita sa, Zenayda Maria, in varsta de un an. Ba mai mult, micuta are propriul ei cont de Instagram, insa Adelina se gandeste sa-l desfiinteze. 

"Pozele cu Zeni au cele mai multe like-uri. Pe noi ne-a cam luat valul, i-am facut si ei cont, insa mai nou am decis sa fim mai atenți cu pozele fetitei. E periculos pentru un copil atat de mic sa fie expus atat de mult. Ma gandesc chiar sa-l stergem," a declarat Adelina Pestritu pentru Click.ro.

Cel mai bun influencer din Romania

Adelina Pestritu castiga multi bani din social media si a fost desemnata cel mai bun influencer din Romania in 2019, potrivit E! People Choice Awards. Ea va merge la gala internationala care va avea loc la Los Los Angeles. 

Fosta prezentatoare recunoaste ca nu e deloc usor sa-ti expui viata in mediul on-line si ca telefonul sta sa-i explodeze.

"Am un singur telefon, sta sa explodeze de cate poze am in el. Multi cred ca e usor sa faci poze non stop," a explicat vedeta despre ce presupune sa fii influencer.

Adelina s-a casatorit in luna iulie cu tatal fiicei sale, Virgil Steblea.  

Pentru mai multe articole interesante, urmareste-ne pe pagina de Facebook Copilul.ro

Taguri Adelina pestritu Fetita adelina pestritu

Articole recomandate

Citeste si despre