Adela Popescu, luata prin surprindere de baietelul ei cel mare. Ce i-a cerut Alexandru

/ / Modificat: 2022-10-25
Adela Popescu, luata prin surprindere de baietelul ei cel mare. Ce i-a cerut Alexandru

Adela Popescu este o mamica foarte implicata in viata copiilor ei. Atunci cand nu este la filmarile pentru emisiune, vedeta petrece cat de mult timp poate in compania celor mici si incearca sa aiba activitati cat mai diverse atat cu toti trei, cat si cu fiecare in parte. Recent, vedeta a ramas singura acasa cu doi dintre copii. Radu Valcan, sotul ei, a plecat intr-o vacanta pe barca in Grecia, in timp ce baietelul mijlociu, Andrei, a mers intr-o tabara organizata de gradinita.

Vedeta a reinceput activitatea la „Vorbeste lumea”, dupa ce s-a intors din Republica Dominicana, unde a filmat pentru „Sunt celebru, scoate-ma de aici”. Adela Popescu a vrut sa profite de faptul ca are programul mai lejer, pentru a petrece mai mult timp cu baiatul ei cel mare, Alexandru. Dupa ce l-a luat pe acesta de la scoala, Adela l-a intrebat ce isi doreste sa faca, iar raspunsul lui a uimit-o. Prezentatoarea a povestit pe Instagram ce a ales baiatul pentru o dupa-amiaza cu mama lui.

„Azi am intrebat copilul ce ar vrea sa facem dupa scoala. Din trei optiuni a ales... o plimbare cu metroul. Stiu ca pare ciudat ca pana la varsta asta sa nu fi mers niciodata, in conditiile in care toata perioada liceului, zi de zi, eu am mers cu metroul, insa astea sunt vremurile pe care le traieste el”, a povestit Adela Popescu, prin intermediul Instagram Stories.

Experienta i-a placut foarte mult baiatului, care a cerut sa o repete si cu fratele lui mai mic. Adela Popescu a mai transmis in mediul virtual ca au mers trei statii cu metroul, dupa care au iesit la suprafata sa manance o inghetata si s-au intors.

Cum se imparte Adela Popescu intre cariera si copii

Adela Popescu a recunoscut, in trecut, ca nu este usor sa se imparta intre cariera si cei trei copii. Vedeta a marturisit ca are parte de ajutoare, iar unul dintre oamenii pe care se poate baza intotdeauna este mama ei. Fara disponibilitatea ei, prezentatoarea de la „Vorbeste lumea” recunoaste ca nu ar fi avut curajul sa faca trei copii.

„Ni se intampla foarte des sa simtim ca suntem depasiti, dar atunci intervine cel mai putin obosit si preia fraiele. Un ajutor urias, poate chiar unul dintre motivele pentru care am avut curajul sa facem trei copii, a fost disponibilitatea totala a mamei mele. Fara ea nu stiu cum am fi reusit”, a completat Adela Popescu.

FOTO: Facebook

Pentru mai multe articole interesante, urmareste-ne pe pagina de Facebook Copilul.ro

Taguri Adela popescu baietei

Articole recomandate

Citeste si despre