Adela Popescu si Radu Valcan nu isi lasa copiii pe telefon sau tableta. Ce reguli stricte au in educatia baietilor

/ / Modificat: 2023-11-17
Adela Popescu si Radu Valcan nu isi lasa copiii pe telefon sau tableta. Ce reguli stricte au in educatia baietilor

Adela Popescu si Radu Valcan formeaza unul dintre cele mai apreciate cupluri din showbizul romanesc. Au o familie frumoasa si trei copii superbi. Cei doi isi doresc pentru copiii lor o copilarie cat mai fericita, tocmai din acest motiv merg foarte de la Susani, satul natal al prezentatoarei TV. 

Mai mult, Radu Valcan si Adela Popescu au decis sa isi construiasca o casa la Susani pentru ca micutii lor sa petreaca cat mai mult timp la tara, in mediu natural. Deocamdata, cei doi au hotarat sa excluda orice tehnologie din viata celor trei copii, astfel ca ei nu au deloc acces la device-uri precum telefoane sau tablete. 

Radu Valcan si Adela Popescu au impreuna trei copii, pe Andrei, Alexandru si Adrian. Intr-un interviu pentru Playtech, prezentatorul de la Antena 1 a dezvaluit cum isi creste copiii, departe de toate device-urile, de telefoane sau tablete.

„Apropo de tableta, iti spun sincer, la noi nu exista asa ceva, nu exista tableta, nu exista telefon, nu neaparat ca e ceva gresit, dar eu, personal si Adela de asemenea, noi nu credem in asa ceva. Dar asta nu inseamna ca suntem parintii perfecti, nu. Nu judec, nu spun ca asa ceva este anormal, pur si simplu asta este convingerea noastra ca cei mici nu au ce cauta pe device-uri”, a declarat Radu Valcan.

„Evident, este la indemana parintelui, este foarte ok pentru linistea ta atunci cand esti la un restaurant sau cand te intalnesti cu niste prieteni si vrei sa ai parte de anumite momente de liniste, cel mai simplu este sa ii dai copilului un telefon sau o tableta. La noi nu exista asa ceva”, a mai precizat sotul Adelei Popescu.

Copiii au un program strict de somn 

Pe langa asta, cei trei copii ai Adelei Popescu au program strict de somn. Radu Valcan a marturisit ca tine foarte mult la acest aspect, pentru ca micutii sa aiba parte de o odihna optima.

„Eu tin, de exemplu, foarte mult la somn, copiii nostri se culca foarte devreme, cred ca ei se dezvolta in acest sens, sa doarma devreme.

Somnul este cel mai important, motiv pentru care noi nu prea iesim in oras, evitam iesirile in oras chiar cu prieteni sau la evenimente. Acum este o exceptie. Preferam sa stam acasa cu cei mici, sa-i culcam devreme, dar, repet, este o alegere, avem prieteni extrem de buni, apropiati, care aplica alte reguli, nu judecam, fiecare pe principiul sau”, a spus Radu Valcan pentru Playtech.

  • Surse: playtech.ro, viva.ro
  • Foto: Instagram

Pentru mai multe articole interesante, urmareste-ne pe pagina de Facebook Copilul.ro

Taguri Adela popescu baietei Adela popescu Adela popescu copii

Articole recomandate

Citeste si despre