De ce Adela Popescu nu isi lasa copiii sa doarma acasa, la prieteni

/ / Modificat: 2023-10-20
De ce Adela Popescu nu isi lasa copiii sa doarma acasa, la prieteni

Adela Popescu este foarte atenta la modul in care isi educa baietii. Actrita si Radu Valcan au trei copii, Alexandru (7 ani), Andrei (5 ani) si Adrian (2 ani), carora le-a impus niste limite destul de clare.

Recent, Adela Popescu a explicat de ce nu vrea inca sa isi lase copiii sa doarma la prieteni. Invitata in platoul emisiunii „What The Fun cu Dracea, Ralu si Bogdan” de la Pro Fm, actrita a precizat ca baietii ei au dormit la bunici si au fost in tabere, dar nu au dormit pana acum la prieteni.

Adela a explicat ca desi fiul ei cel mare, Alexandru, si-a facut mai multi prieteni, nu l-a lasat pana acum sa doarma in casa vreunuia dintre acestia, din motive destul de clare:

„La bunici au fost plecati, in tabere au fost plecati. Dar nu la prieteni. In primul rand, cand faci un sleep over, trebuie sa cunosti foarte bine familia la care merge. De ce? Ca nu i se intampla ceva rau, ca nu ii fac nimic rau, dar este un mediu in care el vede un tip de relationare foarte intima. Ca oamenii cand sunt in intimitate, nu se mai controleaza cum e cand ii intalnesti pe holurile scolii sau la un suc. Oamenii sunt acasa si uita ca mai e un copil pe acolo. Si s-ar putea sa fie un exemplu pe care tu nu ti-l doresti pentru copilul tau la varsta asta”, a explicat Adela Popescu la postul de radio.

„Mie mi se pare ca e un context de explorare sexuala precoce. Se creeaza un context pe care tu nu ai cum sa-l controlezi de niciun fel, nici ca parinte rezident, nici ca parinte care iti astepti copilul acasa. Copiii, cand se baga in pat, mai ales la varstele astea, au curiozitati. Si s-ar putea sa fie un pic fara control si un pic cam devreme”, a mai subliniat actrita.

Adela a mai precizat ca, pentru a-si lasa copiii sa doarma la prieteni, trebuie sa cunoasca foarte bine familia la care acestia si-ar petrece noaptea.

„Mi se pare important si asta cu securizarea ferestrelor intr-un bloc inalt. Si copiii cand se intalnesc sunt usor teribilisti. Cel care il invita pe copilul tau vrea sa arate, braveaza. Eu, ca mama, le-as aduce din nou in atentie parintilor sa fie foarte atenti la asta. Vorbim de mici influente la care vrei sa il expui sau nu.

Cand vorbim de un sleep over, trebuie sa mearga la o familie pe care chiar o cunosti bine. Ii incredintezi copilul tau pentru o noapte. E ceva chiar foarte important”, a explicat Adela Popescu.

  • Surse: unica.ro, spynews.ro
  • Foto: Instagram, Facebook

Pentru mai multe articole interesante, urmareste-ne pe pagina de Facebook Copilul.ro

Taguri Adela popescu copii Adela popescu Adela popescu baietei

Articole recomandate

Citeste si despre