Adela Popescu, despre viata cu trei copii: "E sport extrem!"

/ / Modificat: 2023-08-22
Adela Popescu, despre viata cu trei copii:

Adela Popescu a recunoscut, in repetate randuri, ca viata cu trei copii nu este deloc usoara si ca fiecare zi este o provocare. Faptul ca cei mici au varste diferite, tabieturi si activitati diferite face ca totul sa fie mai dificil. Lucrurile se complica si mai tare atunci cand trebuie sa calatoreasca sau pur si simplu sa iasa in parc.

Pana si o banala iesire de duminica poate fi o adevarata provocare pentru Adela Popescu si Radu Valcan. Cei trei baieti ai lor, Alexandru, Andrei si Adrian au activitati diferite, iar atunci cand trebuie sa iasa din casa, poate fi o adevarata aventura. Actrita aratat recent cum este o iesire in parc pentru familia ei si a recunoscut ca uneori simte ca practica un sport extrem.

Actrita a marturisit ca uneori se gandeste la ce simt copiii ei si se intreaba daca acestia se bucura ca au frati. La randul sau, Adela Popescu provine dintr-o familie cu trei copii, avand doi frati mai mari decat ea. Pe cat de recunoscatoare este pentru familia ei, pe atat de des se intreaba daca nu cumva copiii ei ar fi preferat sa fie singuri la parinti.

”M-am trezit spunandu-i lui Radu: «ce facem noi e sport extrem». Asta in timp ce scoteam copiii, bicicletele, castile, rucsacul, din masina, pe marginea unei strazi cu trafic intens. Si in general concluziile, parerile despre viata noastra in cinci le tragem dinspre noi spre ei. Daca noua ne e usor, cum ne-a fost noua vacanta, cat de greu ne-a fost noua drumul. Dar sunt momente ca acesta, cand stau la o cafea, si ma gandesc cum le e lor in configuratia asta.

Oare ei sunt fericiti ca au frati? Oare si-ar fi dorit sa fie singuri la parinti?

Avem in jurul nostru parinti cu un singur copil care calatoresc enorm toti trei, spre exemplu,  si toata atentia si energia lor si-o canalizeaza asupra lui. Ori asta e ce merita fiecare copil pe lume. Toata atentia noastra. Si oricat ne-am minti noi parintii de mai multi copii, stim ca asta noua ne este imposibil sa facem.

Pe de alta parte eu vin din familie cu trei frati si nu m-am simtit niciodata mai putin iubita, mai putin “vazuta”. Dar poate si pentru ca eram singura fata si mult mai mica decat fratii mei. Relatia noastra e minunata si acum si ma simt cea mai norocoasa din lume ca am frati. Dar poate scerariul ar fi fost altul daca parintii nostri ne-ar fi crescut altfel”, a scris Adela Popescu recent pe retelele de socializare, in dreptul unor fotografii de familie.

FOTO: Facebook

Pentru mai multe articole interesante, urmareste-ne pe pagina de Facebook Copilul.ro

Taguri Adela popescu copii Viata cuplu crestere copil

Articole recomandate

Citeste si despre