Tatal Andreeai Balan nu si-a cunoscut cea de-a doua nepoata. "Astept sa ma anunte Andreea cand sa vin"

/ / Modificat: 2019-03-06
Tatal Andreeai Balan nu si-a cunoscut cea de-a doua nepoata.

Tatal Andreei Balan a aflat de la televizor ca fiica sa a facut stop cardio-respirator in timpul nasterii celei de-a doua fetite.

Acesta a spus ca a incercat sa contacteze rudele aflate la spital, dar nu a reusit. In cele din urma a sunat chiar la spital, insa reprezentantii clinicii au refuzat sa-i dea detalii despre starea cantaretei.

Foto:WOWbiz

"Am incercat sa aflu de la spital ce s-a intamplat. Am sunat, le-am zis ca sunt tatal Andreei, ca ma pot verifica, dar mi s-a transmis ca nu se poate sa primesc nicio informatie. Am cerut apoi sa vorbesc cu cineva din familie, pentru ca nimeni nu-mi raspundea la telefon.

Nu-mi pot explica ce s-a intamplat. Andreea este sanatoasa, nu bea, nu fumeaza, mananca exact ce trebuie si mereu se odihneste corespunzator. Posibil să fie din cauza anesteziei. Bine ca era pe masa de operatie si ca scosesera deja fetita, altfel cine stie ce s-ar fi intamplat," a declarat Sandel Balan pentru Unica.

Dupa aceste declaratii Andreea a reactionat si si-a sunat tatal pentru a-i interzice sa mai dea detaliii despre ea si situatia medicala in care se afla.

Sandel Balan nu si-a cunoscut cea de-a doua nepoata.

"Astept sa ma anunte Andreea cand sa vin," a spus acesta, potrivit Libertatea.

Dupa aceste declaratii, Andreea a reactionat si si-a sunat tatal pentru a-i interzice sa mai dea detalii despre ea si situatia medicala in care se afla.

Este de notorietate faptul ca Andreea Balan si tatal sau nu au o relatie apropiata, vedeta acuzandu-l ca i-a distrus copilaria, pe cand era impresarul trupei Andre.

Pentru mai multe articole interesante, urmareste-ne pe pagina de Facebook Copilul.ro

Taguri Andreea balan Andreea balan nastere

Articole recomandate

Citeste si despre