Dana Nalbaru, marturisiri despre fetita adoptata. " Dumnezeu mi-a dat puterea de a intelege"

/ / Modificat: 2019-07-26
Dana Nalbaru, marturisiri despre fetita adoptata.

Dana Nalbaru si Dragos Bucur formeaza unul dintre cele mai solide cupluri si au impreuna doi copii, Sofia si Kadri. In urma cu doi ani, cei doi au decis sa adopte o fetita, Roxana, de etnie roma. "Eu nu sunt rasista," spunea Dana Nalbaru la momentul respectiv. 

"D-zeu mi-a dat puterea de a intelege"

Fosta componenta a trupei Hi-Q a marturisit ca atat ea cat si sotul sau si-ai dorit foarte mult sa o adopte pe fetita, dar nu inaite de a discuta si cu ceilalti doi copii ai lor.

"Daca unul dintre noi isi dorea mai mult sau mai putin, nu adoptam. Nu o adoptam pe Roxana. Nu faceam pasul asta. Deci amandoi ne-am dorit la fel de mult. A fost o decizie asumata si discutata cu ceilalti 2 copii ai nostri. Desi Kadri era mic a contat foarte mult parerea lui. Inainte de a veni Roxana, i-am explicat, el este un copil cu o capacitate intelectuala bine dezvoltata si din reactiile pe care le-a avut mi-am dat seama care ar fi  reactia lui vis a vis de a adopta un copil, membru in familie. Sofia era deja mare si si-a putut exprima parerea, dar a trebuit sa fim amandoi absolut convinsi si sinceri vis avis de subiectul asta pentru ca a dopta un copil nu e un lucru ușor. (…). Acum, dupa 2 ani ea este perfect integrata in familie, suntem foarte bine cu totii si sunt foarte fericita ca mi-a dat Dumnezeu puterea asta de a intelege, de a o intelege pe ea, pentru ca a trecut pitica prin niste lucruri destul de grele. Roxana este foarte draguta, este un copil care se poate face foarte placut si e foarte vesela si foarte plina de viata. Vrea sa cunoasca tot, s-a integrat la scoala, i-a fost greu sa inteleaga de ce trebuie sa se duca la scoala," a povestit Dana Nalbaru la emisiunea "Acces Direct."

Pentru mai multe articole interesante, urmareste-ne pe pagina de Facebook Copilul.ro

Taguri Dana nalbaru Fetita adoptata Familie Adoptie

Articole recomandate

Citeste si despre