Video. Un tata si-a batut fetita de cateva luni pentru ca nu putea sa mearga in picioare

/ / Modificat: 2019-09-27
Video. Un tata si-a batut fetita de cateva luni pentru ca nu putea sa mearga in picioare

O inregistrare video cu un barbat din Arabia Saudita care isi loveste fetita pentru ca nu vrea sa invete sa mearga a starnit indignare in mediul online.

In imagini se observa cum barbatul, Yousif Alqutai in varsta de 40 de ani, o lovea peste fata pe micuta de cateva luni, de cate ori cadea pe podea. Desi ea plangea, tatal incerca sa o faca sa stea in picioare.

Atentie, imagini care va pot afecta emotional!

Barbatul a fost arestat de politia din Riad, relateaza Metro.

A dat vina pe sotie

In declaratiile pe care le-a facut presei, Yousif Alquitai a explicat ca inregistrarea video nu este de actualitate si ca in momentul filmarii nu facea altceva decat sa-si invete micuta sa mearga.

"Dupa cum puteti vedea, fetita este sanatoasa. Am invatat-o sa merga si, cu puterea Domnului, merge singura," a adaugat barbatul.

Ba mai mult, el a dat vina pe sotia sa, mama celor 4 copii pe care ii au impreuna, pentru iesirea violenta, pentru ca l-a innebunit atat de tare incat a ajuns sa aiba probleme psihice.

"Felul in care o lovea in cap nu-mi iese din minte! Nu mai suntem oameni!," si-a aratat indignarea o actrita cunoscuta din Arabia Saudita.

  • Surse: metro.co.uk
  • Foto: Freepik

Pentru mai multe articole interesante, urmareste-ne pe pagina de Facebook Copilul.ro

Articole recomandate

Citeste si despre