Video. Moment socant. Patru copii au facut tobogan pe acoperisul unei cladiri cu 32 de etaje

/ / Modificat: 2020-06-17
Video. Moment socant. Patru copii au facut tobogan pe acoperisul unei cladiri cu 32 de etaje

Imagini socante intr-un oras din China! Patru copii cu varsta pana in 10 ani au avut o idee trasnita. Ei au transformat acoperisul unui bloc cu 32 de etaj intr-un tobogan. Intamplarea a avut loc intr-un complex rezidential din Zunyi, provincia Guizhou, din sud-estul Chinei.

Filmarea, facuta de la geamul unei cladiri vecine, surprinde "joaca" celor patru copii, doi dintre micuti aflandu-se fix pe varful acoperisului.

Dupa aparitia imaginilor in presa, autoritatile locale au declarat ca micutii au folosit o iesire de urgenta pentru a se urca pe acoperisul cladirii. Usa respectiva nu poate fi blocata, fiind folosita in cazul izbucnirii unui incendiu, scrie Daily Mail.

Cei patru copii au petrecut peste douazeci de minute pe acoperis, fara sa fie supravegheati de vreun adult. Din cauza acestui incident, parintii micutilor s-au ales cu o mustrare din partea politiei locale.

Potrivit presei chineze, caderea de la inaltime este una dintre cele mai intalnite cauze de ranire accidentala a copiilor din China. Problema s-a accentuat dupa aparitia cladirilor rezidentiale inalte.

Pentru mai multe articole interesante, urmareste-ne pe pagina de Facebook Copilul.ro

Taguri China

Articole recomandate

Citeste si despre