VIDEO: Director de liceu filmat cand alunga cu extinctorul elevii care fumau in curtea scolii

/ / Modificat: 2019-10-03
VIDEO: Director de liceu filmat cand alunga cu extinctorul elevii care fumau in curtea scolii

Scene incredibile intr-o scoala de elita din Timisoara. Directorul Liceului Jean Louis Calderon a fost surprins cand pulveriza continutul unui extinctor spre elevii care fumau in curtea scolii. Acestia au inceput sa tipe si sa fuga care incontro.

Directorul a recunoscut ca a exagerat

Isprava directorului a fost filmata si dupa ce a ajuns in spatiul online, acesta sustine ca totul a fost o gluma si recunoaste ca a exagerat. A povestit ca in incinta liceului in urma cu o zi a avut loc un exercitiu desfasurat impreuna cu pompierii si s-a gandit sa le dea o "lectie" fumatorilor.

„A fost o gluma din partea dlui director. A fost trimis la Calderon inspectorul de zona sa stabileasca cu precizie ce s-a intamplat. A avut loc un exercitiu cu pompierii la scoala si, la final, directorul a luat un extinctor si a pulverizat in sus, nu spre elevi, ca sa-i faca sa inteleaga ca nu e in regula sa fumeze in incinta scolii, chiar daca e in curte. N-a fost nicio intentie de a face rau cuiva, elevii s-au distrat, au dat un pas in spate, dar au ras, nimeni nu a patit nimic, dar se va face o cercetare disciplinara intrucat nu sunt in regula astfel de glume.

Chiar daca intentia a fost de a produce o sperietura copiilor, dezaprobam gestul si atitudinea si ne cerem scuze copiilor si parintilor acestora! In mod sigur… exista alte metode, regulamente ce prevad sanctiuni pentru faptele copiilor si nicidecum o manifestare ca cea pusa in practica de colegul meu! Este un director cu potential managerial si cu atat mai mult ne-a ingrijorat atitudinea dumnealui!, a declarat Aura Danielescu, inspector general al ISJ Timis, pentru opiniatimisoarei.ro.

Pentru mai multe articole interesante, urmareste-ne pe pagina de Facebook Copilul.ro

Articole recomandate

Citeste si despre