Un tanar in varsta de 15 ani s-a urcat la volanul masinii tatalui si a lovit o mama si un baietel de 2 ani

/ / Modificat: 2020-07-13
Un tanar in varsta de 15 ani s-a urcat la volanul masinii tatalui si a lovit o mama si un baietel de 2 ani

Grav accident in Alexandria. Un adolescent in varsta de 15 ani s-a urcat ilegal la volanul masinii tatalui sau si a provocat un accident lovind o mama si pe baietelul acesteia in varsta de 2 ani. Adolescentul a luat cheile de la masina tatalui, spun martorii.

Tanarul a pierdut controlul volanului si a lovit doua masini parcate si pe mamica care se afla in parcare alaturi de baietelul sau in varsta de 2 ani, care se plimba pe o trotineta. 

Adolescentul a fugit de la locul accidentului, dar a fost prins ulterior de politisti.

Anchetatorii au confirmat ca masina era a tatalui adolescentului, iar baiatul a luat-o fara stirea parintelui. Accidentul s-a produs dupa explozia unui pneu, iar baiatul nu a mai putut controla automobilul.

"Din primele cercetari politistii au stabilit ca, in timp ce un minor in varsta de 15 ani din municipiul Alexandria conducea autoturismul apartinand tatalui sau, pe care l-a sustras fara stirea acestuia, pe aleea de acces catre padurea Vedea, din cauza unei explozii a pneului staga fata, ar fi pierdut controlul asupra directiei de deplasare, a patruns pe contrasens si a accidentat doi pietoni, o femeie in varsta de 32 de ani si copilul acesteia, in varsta de doi ani, ambii din mun. Alexandria, care se deplasau in imediata apropiere a autovehiculelor parcate in locuri special amenajate", se afirma intr-un comunicat al IPJ Teleorman.

Prins de politisti dupa ce a fugit de la locul impactului, adolescentul e cercetat acum de politisti. Anchetatorii au intocmit dosar penal si fac cercetari sub aspectul savarsirii infractiunilor de vatamare corporala din culpa, parasirea locului accidentului fara incuviintarea politiei, conducere fara permis si furt in scop de folosinta.

Mama in varsta de 32 de ani si baietelul ei au fost transportati la spital si au primit ingrijiri medicale. Ei sunt in afara oricarui pericol, au spus surse medicale.

Sursa: https://observatornews.ro/

Pentru mai multe articole interesante, urmareste-ne pe pagina de Facebook Copilul.ro

Articole recomandate

Citeste si despre