Un elev de clasa primara, violat de doua ori in toaleta Scolii Nicolae Titulescu: Mama baiatului: "Am aflat totul prin joaca"

/ / Modificat: 2024-03-04
Un elev de clasa primara, violat de doua ori in toaleta Scolii Nicolae Titulescu: Mama baiatului:

 

Caz socant in Bucuresti! Un elev de clasa primara de la Scoala Nicolae Titulescu a fost violat de doua ori in toaleta unitatii de invatamant. Zeci de parinti protesteaza in fata scolii pentru ca se tem pentru copiii lor. Acestia asteapta raspunsuri cat mai urgente din partea directoarei pentru aceasta situatie socanta. 

Baiatul a fost violat prima data pe cand avea 8 ani, iar agresorul sau 11 ani. Atunci, dosarul s-a clasat, pentru ca violatorul era prea mic pentru a raspunde penal. De asemenea, conducerea scolii ar fi musamalizat totul, insa baietelul a devenit tinta bullying-ului, pentru ca toata lumea stia ca el a fost violat in toaleta. 

Astfel, micutul a ajuns sa fie abuzat pentru a doua oara, la un an si cateva luni distanta de prima agresiune. 

„A fost violat de doua ori! De doua ori, nu o data! De doua ori! Prima data avea 8 ani cand a fost abuzat. Era clasa zero”, a spus mama copilului.

Ce spune conducerea Scolii Nicolae Titulescu

Intr-un comunicat, conducerea scolii a transmis ca in prezent este demarata o ancheta interna. 

„Cand ne-a fost sesizata posibilitatea comiterii de abuz asupra unui elev, de catre un alt elev al scolii, am pus la dispozitia organelor abilitate, din prima clipa, absolut toate informatiile necesare clarificarii situatiei. Din perspectiva institutiei noastre si a prerogativelor legale ce ne revin, am desfasurat, in egala masura, anchete interne, in spiritul unei maxime transparente si dorintei sincere de a clarifica toate aspectele.

In cadrul procedurii judiciare, primul dosar a fost clasat, in anul 2022. Ulterior, o alta plangere la organele abilitate, cu privire la acelasi elev, a condus la deschiderea unui alt dosar, care este in curs de desfasurare.

Mentionam ca din considerente legale si procedurale, cat si pentru a proteja intimitatea elevilor potential implicati, pana la concluziile oficiale ale unei anchete, am considerat oportun sa existe discretie cu privire la caz, neasumand riscul traumatizarii psiho-emotionale sau excluziunii pentru vreun copil inscris la scoala noastra”, a spus scoala intr-un comunicat citat de G4Media.

Mama baiatului agresat acuza conducerea scolii 

Mama elevului agresat sexual de doua ori a criticat conducerea scolii pentru ca nu a contactat Politia. 

„In anul 2022 copilul meu a fost abuzat in toaleta scolii. Noi am aflat prea tarziu, intr-o joi seara am vazut comportamentului copilului, am sunat-o pe psiholoaga copilului. Am aflat totul prin joaca, ne-a povestit cum baiatul s-a dus dupa scoala, inainte de after school, la toaleta si a intrat peste el un baietel, i-a zis sa taca din gura. Restul va inchipuiti ce s-a facut.

A doua zi am venit la doamna directoare si i-am zis si dansa a zis ca e data de 10 iunie si ca e vacanta si ca de ce nu am venit imediat. Noi am aflat dupa 3 saptamani dupa ce s-a intamplat.

M-am dus la Politie. Doamna directoare nu a sunat politia. Noi am sunat politia de acasa. Doamna directoare cand am venit in septembrie sa cer o hartie daca s-a facut o ancheta, dansa mi-a zis ca nu s-a facut o ancheta. Agresorul e clasa a opta. Copilul meu e clasa a doua acum”, a declarat mama copilului agresat.

 

Pentru mai multe articole interesante, urmareste-ne pe pagina de Facebook Copilul.ro

Taguri Viol

Articole recomandate

Citeste si despre