O fetita migranta de 8 ani avea in ea ADN-ul a 67 de barbati. Cazul care a socat autoritatile americane

/ / Modificat: 2023-07-17
O fetita migranta de 8 ani avea in ea ADN-ul a 67 de barbati. Cazul care a socat autoritatile americane

Cazul unei fetite refugiate, in varsta de 8 ani, a socat autoritatile americane. Micuta fusese supusa unui abuz de neimaginat. 

Fetita ar fi incercat sa treaca granita spre Statele Unite impreuna cu parintii ei si cu alte persoane, dar la un moment dat ceva s-a intamplat, iar barbatii din grupul cu care urma sa treaca au fost omorati.

Crima in masa ar fi fost comisa de membri criminali ai unor carteluri. Cand autoritatile au gasit-o pe copila, aceasta nici macar nu a putut vorbi despre oroarea si iadul prin care a trebuit sa treaca. Potrivit diferitelor examinari si studii care au fost efectuate asupra fetitei de opt ani, se stie ca aceasta a fost supusa la abuzuri sexuale de catre 67 de barbati.

Dupa ce infractorii le-au lasat in viata doar pe mama si pe fiica, autoritatile le-au salvat imediat si le-au dus la controalele medicale pe care protocolul le indica in astfel de cazuri, iar ceea ce au gasit a fost de-a dreptul infiorator, este de necrezut ca exista atat de mult rau pe lumea asta. Fata a fost abuzata de aproape 70 de barbati.

Doctorilor nu le-a venit sa creada rezultatele testelor. Bietul copil a suferit abuzuri si atrocitati de neimaginat. 

Medicii au raportat ca fetita nu putea nici macar sa vorbeasca, deoarece era atat de traumatizata de tot raul pe care il traise cu agresorii ei. Fetita a devenit muta, pentru ca atunci cand era abuzata, tipa din cauza raului pe care acestia i-l provocau. 

Deocamdata, autoritatile nu au dezvaluit identitatea fetei, ii protejeaza drepturile, dar nici despre agresori nu s-a dezvaluit nimic. 

Pentru mai multe articole interesante, urmareste-ne pe pagina de Facebook Copilul.ro

Taguri Violenta copii Viol Abuz copii

Articole recomandate

Citeste si despre