Copil de trei ani, asfixiat de iubitul mamei cu scaunul masinii

/ / Modificat: 2019-01-17
Copil de trei ani, asfixiat de iubitul mamei cu scaunul masinii

Sfarsit tragic pentru un baietel de 3 ani din Marea Britanie. A murit asfixiat, dupa ce a fost strivit de iubitul mamei sale cu scaunul din dreapta soferului, scrie daily mail online.

Micutul Alfie se afla in masina cu mama sa, Adrian Hoare (21 ani), iubitul acesteia, Stephen Waterson (25 de ani) si alte doua cunostinte. Cei cinci se intorceau de le cunmparaturi.

Cum s-a intamplat

Potrivit procurorului de caz, Duncan Atkinson, Alfie nu statea pe bancheta, ci jos, in spatele scaunului din dreapta, iar mama sa si inca o persoana ocupau bancheta din spate.

Aceasta a povestit in timpul audierilor ca Alfie facea galagie si se plangea ca nu are loc, dupa ce Stephen Waterson si-a mutat scaunul mai in spate pentru a sta cat mai confortabil.

mama alfie

“Alfie lovea scaunul din fata si ii cerea barbatului sa-l mute, insa Stephen a refuzat. Ba mai mult, mama i-a cerut copilului sa taca si sa nu se mai agite si chiar i-a dat si o palma", a declarat una dintre persoanele din masina.

Martora a mai povestit ca Stephen Waterson si-a impins scaunul in spate si mai mult, deranjat de tipetele micutului. Desi baietelul dadea semne clare ca nu poate respira si nu a mai apucat sa spuna decat "mami," aceasta nu a intervenit, crezand ca Alfie glumeste, iar mai tarziu a crezut ca a adormit.

Mama si iubitul, acuzati de omucidere

Toti cei din masina si-au dat seama ca situatia e foarte grava abia cand au ajuns la resedinta familiei. Chemati de urgenta, medicii au gasit copilul in stop cardio-respirator si a fost transportat la spital, dar nu a mai putut fi salvat.

Tragedia s-a petrecut in februarie 2018, insa procesul in care mama copilului si iubitul acesteia sunt acuzati de omucidere se desfasoara in aceste zile in Marea Britanie si ar putea dura inca o luna.

Pentru mai multe articole interesante, urmareste-ne pe pagina de Facebook Copilul.ro

Taguri Tragedie copil Pericole copii Copil atacat

Articole recomandate

Citeste si despre